Ce soţie frumoasă are Dan Negru! Fotografii rare cu Codruţa, la botezul fetiţei Alessandrei Stoicescu

21 octombrie, 2019
1 sotie dan negru jpg jpeg

Pe lângă evenimentul în sine, şi anume botezul fetiţei prezentatoarei TV Alessandra Stoicescu şi a soţului acesteia, Sergiu Constantinescu, sâmbătă, 19 octombrie, a mai avut loc o „premieră”! Dan Negru a fost invitat la petrecerea de botez şi nu a venit singur, ci însoţit de soţia acestuia, Codruţa, care apare în majoritatea pozelor de la ocazie şi este absolut superbă!

Prezentatorul TV însă nu obişnuieşte să-şi expună deloc familia, explicând că atât el, cât şi soţia şi copiii lor sunt mai bine departe de „lumina reflectoarelor” în care el se află de atât de mult timp.

Este cunoscut deja faptul că moderatorul de la Antena 1 este adeptul discreţiei atunci cand vine vorba de familia lui, tocmai de aceea apariţiile soţiei lui în spatiul public pot fi numărate pe degetele de la o mână.

Totuşi, deşi cuplul nu obişnuieşte să publice prea multe imagini de la evenimentele la care participă împreună, păstrâns astfel misterul, de data aceasta soţii „au fost daţi de gol” de ceilalţi invitaţi de la botezul fetiţei Alessandrei Stoicescu, care au împărtăşit şi cu prietenii lor virtuali câteva imagini alături de familia Negru.

Iată cum arată soţia lui Dan Negru