Ce spune Jojo despre al treilea copil? "Sunt cea mai fericită!"

8 august, 2019
1 jojo insarcinata catalina grama gravida paul ipate al treilea copil jpg jpeg

Încă de pe vremea filmărilor la "Asia Express", Cătălina Grama şi-a exprimat dorinţa de-a mai avea un copil cu Paul Ipate.

Ei bine, actriţa n-a renunţat la acest gând, dar pentru un copil e nevoie de doi. Şi, din câte ne lasă să înţelegem în cel mai recent mesaj postat pe conturile sale de socializare, Paul Ipate încă nu e hotărât să-şi mărească familia.

O fotografie cu Jojo, în care aceasta îşi ţine mâna pe burtică, le-a dat de gândit fanilor săi, care însă au primit următorul răspuns de la vedetă:

"Nu mă ţin de burtă pentru că avem un anunţ de făcut, ci pur şi simplu îmi sprijineam mâna pe fustă.😊 Pare că sunt gravidă, dar nu sunt. Nu s-a hotărât încă @paulipate. Independent de al treilea sau al patrulea copil, pe care probabil că nu o să-i avem niciodată, sunt cea mai fericită că în lumea asta ciudată am aterizat cumva alături de tine, Paul!💙 Te iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi!", scrie Cătălina Grama pe contul de Instagram.

Acest "probabil că n-o să-i avem niciodată" trădează părerea de rău a actriţei, care are deja acasă doi copii frumoşi, pe Achim şi pe Zora.

Până la alte noutăţi, cuplul Cătălina Grama-Paul Ipate e ocupat cu mutarea în casă nouă, un proiect care iată că, după luni de "travaliu", a devenit realitate.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate