Ce spune Justin Timberlake despre scandalul infidelităţii sale

28 noiembrie, 2019
2 justin profimedia 0474603227 jpg jpeg

Cadrele în care se ţine de mână cu partenera lui de film, Alisha Wainwright, i-au pus pe jar pe fanii starului. Ce are de spus Justin?

Joia trecută, Timberlkae a ieşit la un bar din New Orleans pentru a se relaxa după filmări chiar alături de actriţa care o joacă în film pe iubita lui. După câteva pahare care l-au ameţit, Justin s-a relaxat într-atât încât n-a fost deloc deranjat când Alisha şi-a odihnit mâna pe piciorul lui... Iar din vorbă-n vorbă, cei doi au ajuns să se ţină de mână pe sub masă. Şi pentru ca tabloul să fie complet, scena a fost fotografiată şi a făcut înconjurul lumii.

Este, aşadar, mai mult între starul de 38 de ani şi actriţa de 30 de ani? Ar trebui să-şi facă griji soţia lui Justin, Jessica Biel? Apropiaţii spun că Timberlake se simte vinovat pentru scena surprinsă şi speră că se va recompensa faţă de soţia sa. El a recunoscut în faţa lor că se îmbătase ş căi s-a lăsat dus de val. Iar Jessica, de partea cealaltă, încearcă să pară relaxată şi să glumească pe seama pozelor. "Amândoi încearcă să minimalizeze ceea ce s-a întâmplat. Dar e clar că au fost nişte gesturi deplasate acolo, care ar face pe orice soţie să nu se simtă în largul ei", a comentat pentru E! unul dintre apropiaţi. În acelaşi timp, însă, prietenii spun că nu ar fi cazul de infidelitate, că între Justin şi Alicia nu s-a întâmplat nimic, iar mariajul lui cu Jessica Biel va trece peste acest obstacol.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg