Ce spune Justin Timberlake despre scandalul infidelităţii sale

28 noiembrie, 2019
2 justin profimedia 0474603227 jpg jpeg

Cadrele în care se ţine de mână cu partenera lui de film, Alisha Wainwright, i-au pus pe jar pe fanii starului. Ce are de spus Justin?

Joia trecută, Timberlkae a ieşit la un bar din New Orleans pentru a se relaxa după filmări chiar alături de actriţa care o joacă în film pe iubita lui. După câteva pahare care l-au ameţit, Justin s-a relaxat într-atât încât n-a fost deloc deranjat când Alisha şi-a odihnit mâna pe piciorul lui... Iar din vorbă-n vorbă, cei doi au ajuns să se ţină de mână pe sub masă. Şi pentru ca tabloul să fie complet, scena a fost fotografiată şi a făcut înconjurul lumii.

Este, aşadar, mai mult între starul de 38 de ani şi actriţa de 30 de ani? Ar trebui să-şi facă griji soţia lui Justin, Jessica Biel? Apropiaţii spun că Timberlake se simte vinovat pentru scena surprinsă şi speră că se va recompensa faţă de soţia sa. El a recunoscut în faţa lor că se îmbătase ş căi s-a lăsat dus de val. Iar Jessica, de partea cealaltă, încearcă să pară relaxată şi să glumească pe seama pozelor. "Amândoi încearcă să minimalizeze ceea ce s-a întâmplat. Dar e clar că au fost nişte gesturi deplasate acolo, care ar face pe orice soţie să nu se simtă în largul ei", a comentat pentru E! unul dintre apropiaţi. În acelaşi timp, însă, prietenii spun că nu ar fi cazul de infidelitate, că între Justin şi Alicia nu s-a întâmplat nimic, iar mariajul lui cu Jessica Biel va trece peste acest obstacol.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
Maia Morgenstern
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg
Femeile Presley jpg
Lopez în vizită (6) jpg
DeniseRichards PNG
Papa Francisc ingenuncheat de problemele de sanatate (1) jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (8) jpg
Laura Cosoi a nascuta treia fetita (1) jpg