Ce spune Marcel Pavel despre boala Monicăi Anghel. Ce simptome are artista

27 septembrie, 2021
4 marcel23 jpg jpeg

Monica Anghel a crezut că a răcit atunci când au debutat primele simptome, dar testul făcut a pus-o faţă în faţă cu adevărul crud: are covid.

Artista nu s-a internat, pentru că are convingerea că vaccinul făcut o va împiedica să facă o formă gravă a bolii, dar este atent monitorizată de un medic. Ba mai mult, a primit ajutor şi de la Gigi Becali.

''Sunt pentru prima oară în această situaţie, am fost vaccinată cu cea de-a doua doză de vaccin pe data de 5 aprilie. Înţeleg că dacă nu aveam vaccinurile făcute ar fi fost o formă foarte gravă. Sunt acasă, totuşi fiind acasă sunt monitorizată de medicul meu.Eu am crezut că este o răceală pentru că săptămâna trecută am avut un concert la Alba-Iulia şi a fost în aer liber, a plouat şi m-am gândit că am răcit, doar că eu sunt un om responsabil şi am considerat să fac un test rapid. A ieşit pozitiv, din păcate. Am luat legătura cu toţi oamenii cu care am intrat în contact săptămâna trecută, din fericire toţi au ieşit negativ'', a mărturisit Monica Anghel pentru Antena Stars.

stanga
dreapta
1 monica23 jpg jpeg
3 monica1 jpg jpeg
4 marcel23 jpg jpeg

“Sunt bine, sunt monitorizată de medicul meu dr Camelia Brumă. Am primit azi dimineaţă de la domnul Viorel Păunescu nişte medicamente pe care le avea domnul Gigi Becali, sunt familia şi prietenii care vin şi îmi lasă la uşă tot ce este nevoie. Probabil că, dacă nu eram vaccinată, eram mai rău, aşa că sunt bine”, a declarat Monica Anghel pentru Fanatik.ro

„Ce ştiu despre Monica este şi ce ştiţi voi. Alaltăieri am vorbit cu ea şi mi-a zis că e ok. Nu cunosc mai multe detalii. Totuşi e vaccinată şi s-a îmbolnăvit. Toată lumea e bulversată în perioada asta. E o boală foarte perversă. Eu cred că Monica are o formă uşoară. Ţine legătura cu medicul ei cu siguranţă şi urmează tratamentul. Mai multe nu cunosc” a spus cântăreţul într-un interviu.

,,Pe mine mă înjura lumea, anul trecut, când era să mor, că sunt plătit, că mint.”, a adăugat artistul, care a avut o formă gravă a bolii.

„A fost cumplit, am fost la un pas de moarte. În spital, am simţit o linişte extraordinară. Am ieşit cu tensiune 18 din spital. Îmi pare rău că o parte din români au avut un comportament urât faţă de mine.Eu nu mă murdăresc pentru nimic în lume, în special pentru bani. Înlocuiţi veninul cu miere, răutatea ne face să ne pierdem minţile”.Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg