Cea mai sexy femeie din lume a postat o fotografie în care alăptează, iar Internetul a luat foc. Însă nu din cauza imaginii, ci a mesajului ales de Emily Ratajkowski!

25 martie, 2021
4 emily ratajkowski jpg jpeg

La două săptămâni după ce a născut, Emily Ratajkowski arată de parcă nu ar fi fost niciodată însărcinată. Vedeta e la fel de suplă ca înainte, dar mult mai fericită. După ce a postat o imagine în care îşi alăptează copilul, cu mesajul ”este băiat”, Internetul a luat foc. Dar nu din cauza fotografiei, ci pentru că Emily declarase că va lăsa copilul să-şi aleagă singur sexul.

După ce în urmă cu vreo două săptămâni a adus pe lume un copil numit Sylvester Apollo Bear, Emily Ratajkowski s-a adaptat rapid la noul ei ”job”, cel de mama full time. Vedeta nu doar că dovedeşte mare îndemânare în ceea ce priveşte îngrijirea copilului, dar are abdomenul la fel de plat ca înainte de naştere.

screen shot 2021 03 25 at 10 05 36 png png
Emily Ratajkowski

La scurt timp după ce ne-a uimit pe toţi cu fotografia unde pare că nu a fost însărcinată niciodată, etalând un corp suplu, Emily Ratajkowski a postat o fotografie - plan apropiat - în  care îşi alăptează copilul. Deşi s-au găsit câţiva dornici să creeze controverse legat de faptul că imaginea ar fi ”prea de tot”, cei mai mulţi au considerat poza adorabilă. Ceea ce a făcut ca Internetul să ia foc a fost un cu totul alt motiv. 

Mesajul scurt care însoţeşte fotografia, ”e băiat”, contrazice o mai veche declaraţie a vedetei, unde specifica că sexul copilului va fi neutru, până va putea decide el singur ce vrea să fie. 

screen shot 2021 03 25 at 10 07 01 png png
Emily Ratajkowski la scurt timp după naştere

”Când eu şi soţul meu le-am spus prietenilor că vom deveni părinţi, prima lor observaţie, după ”felicitări”, a fost „ce vreţi să fie, fetiţă sau băiat?” Nouă ne place să răspundem că nu vom şti sexul copilul până nu împlineşte 18 ani, moment în care el singur ne va anunţa ce a hotărât să fie”, a declarat Emily pentru Vogue. 

Fanii au reacţionat imediat, amintindu-i brunetei de această declaraţie. 

Foto: Instagram, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg