Cei mai mari duşmani ai siluetei în Postul Paştelui! Carmen Brumă a atras atenţia asupra celor mai frecvente două greşeli

22 martie, 2021
Carmen Burmă despre Postul Paştelui şi alimentele de evitat png

Când vine vorba de nutriţie şi sport, Carmen Brumă este un adevărat lider de opinie. La 43 de ani, vedeta arată impecabil, graţie unei discipline de fier. Vedeta a atras atenţia asupra alimentelor care trebuie evitate în Postul Paştelui, pentru a nu ne alege cu kilograme nedorite în plus.

Carmen Brumă duce un stil de viaţă sănătos, iar discliplina sa  - în ceea ce priveşte alimentaţia, dar şi sportul - este aceea a unui soldat. Aşa se face că, la 43 de ani, cu o naştere la activ, aceasta are un fizic fără cusur.

screen shot 2021 03 22 at 10 43 31 png png
Carmen Burmă despre Postul Paştelui şi alimentele de evitat

Renumită pentru sfaturile sale de nutriţie şi mişcare, adesea uşor de pus în practică, Carmen Brumă a atras atenţia asupra greşelilor pe care femeile le fac în Postul Paştelui din dorinţa de a slăbi. Unul dintre cele mai lungi şi grele posturi din an, cel al Paştelui prezintă unele beneficii, dar şi numeroase capcane când vine vorba de alimentaţie. 

Carmen Brumă a enumerat în social media cei mai mari duşmani ai siluetei în perioada Postului, primele două greşeli ale femeilor vizând produsele de patiserie şi uleiul.”Prima greşeală a multor persoane care constată că s-au îngrăşat în post este excesul de carbohidraţi simpli provenind din dulciuri, produse de patiserie de post, fructe confiate”, a specificat Carmen Brumă.

screen shot 2021 03 22 at 10 44 37 png png
Carmen Burmă despre Postul Paştelui şi alimentele de evitat

Pe locul doi în topul greşelilor se află cantitatea mare de grăsimi: ”Uleiurile vegetale sunt folosite de multe ori în post în cantităţi mult prea mari. O lingură de ulei are aproximativ 100 cal., dacă îl pui cu sticla peste o salată sau alt preparat, faci 2 rotocoale cu sticla şi ai lejer 3 linguri, adică 300 cal. doar din ulei. Ideal este să foloseşti spray-ul pentru ulei pentru a diminua cantitatea de ulei din mâncare”.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg