Cel mai bine îmbrăcate la Premiile Emmy: Riley Keough și bunica sa, Priscilla Presley, au apărut împreună

16 ianuarie, 2024

Unele dintre cele mai șic vedete de la Hollywood au strălucit pe covorul roșu al Premiilor Emmy din Los Angeles, organizate luni seară.

Vedete la Premiile Emmy foto Getty Images jpg

Ceremonia amânată din cauza grevei scenariștilor a adunat cele mai strălucitoare vedete de la Hollywood pentru a premia cele mai bune producții de televiziuni din anul 2023, serialele Succession și The Bear fiind marele câștigătoare ale serii.

Pe covorul roșu, însă, lupta dintre cel mai bine îmbrăcate actrițe a fost una acerbă.

Starul serialului Only Murders in the Building, Selena Gomez, a strălucit la propriu într-o rochie din plasă cu paiete, nud și vișiniu, personalizată de Oscar de la Renta, completată cu un colier de la Tiffany & Co..

Selena Gomez foto GettyImages 1935999623 jpg

Senzația serii a făcut-o o Suki Waterhouse însărcinată, care așteaptă un copil cu logodnicul ei, actorul Robert Pattinson, și care a arătat incredibil în rochia ei roșie Valentino, ce i-a dezvăluit burta.

Suki Waterhouse foto profimedia 0837466636 jpg

Frumoasa actriță Jessica Chastain a îmbrăcat o rochie Gucci cu franjuri verde neon, care i-a venit turnată și s-a coordonat perfect cu părul ei roșcat. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei cu smaralde și diamante de la brandul de bijuterii Reza.

Jessica Chastain la premiile Emmy GettyImages 1936028415 jpg

Superbă a fost și actrița Claire Danes, care a arătat fabulos într-o rochie de culoare roz Barbie, cu accente de bijuterii de-a lungul umerilor, aceasta fiind o creație vintage Balmain.

Claire Danes la premiile Emmy GettyImages 1935947010 jpg

Actrița în vârstă de 44 de ani afișează o siluetă perfectă după ce a născut al treilea copil al ei și-al soțului Hugh Dancy, mai exact o fetiță, în vara anului 2023.

Surpriza serii a fost apariția împreună a actriței Riley Keough alături de bunica ei, Priscilla Presley, în vârstă de 78 de ani, ambele purtând creații Chanel Haute Couture.

Riley Keough și Priscilla Presley la Premiile Emmy GettyImages 1935964085 jpg

Riley, în vârstă de 34 de ani, este nepoata lui Elvis Presley și a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță într-un serie sau film TV pentru interpretarea ei din producția Daisy Jones & The Six.

Apariția lor comună vine la câteva luni după ce au ajuns la un acord cu privire la moștenirea lăsată de Lisa Marie Presley, după moartea acesteia din 12 ianuarie 2023.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg