Cel mai sexy look de la SAG Awards: această actriță a fost mai... Barbie decât Margot Robbie

27 februarie, 2024

La o primă vedere, toată lumea a avut impresia c-o vede pe vedeta filmului Barbie. Și totuși, cea mai sexy prezență de la SAG Awards, o rochie amplă și roz, i-a aparținut unei alte actrițe. 

Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg

Brie Larson, căci despre ea este vorba, a întors toate capete pe covorul roșu grație rochiei sale Atelier Versace personalizate, din două piese, inspirate de look-urile supermodelului Claudia Schiffer din anii '90.

Actrița din Marvel, în vârstă de 34 de ani, și-a afișat abdomenul impresionant într-un ansamblu personalizat din două piese, într-o nuanță superbă de roz-piersică. Designul îndrăzneț a inclus un crop top cu mâneci lungi și o fustă voluminoasă, ca de bal, legată în părți cu funde.

Brie Larson a declarat că inspirația din spatele ansamblului ei sexy a fost supermodelul Claudia Schiffer, mai exact o versiune roz a look-ului pe care nemțoaica l-a purtat pentru o ședință foto Vogue din 1994.

Și, între noi fie vorba, o rochie, pe care ne-am fi așteptat s-o poarte Margot Robbie, actrița care a fost una dintre cele mai atrăgătoare apariții de la acest sezon de premii, grație rolului cu care a dominat cinematografele, cel al lui Barbie. 

Într-adevăr, și apariția lui Margot la SAG Awards a fost inspirată de Barbie, deși Brie a fost mai mult... în personaj decât australianca. 

Margot a purtat o rochie neagră Schiaparelli, cu un accesoriu roz dramatic, care i-a înfășurat umărul și talia și s-a extins într-o trenă generoasă, într-o nuanță de roz bubblegum. Ținuta ai a fost primită cu rezervă de către fani, unii dintre aceștia glumind că actrița și-a luat pilota cu ea pe covorul roșu.

Margot a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță într-un rol principal pentru interpretarea sa din filmul Barbie, dar a pierdut în fața actriței Lily Gladstone din pelicula Killers of the Flower Moon.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg