Cel mai sexy look de la SAG Awards: această actriță a fost mai... Barbie decât Margot Robbie

27 februarie, 2024

La o primă vedere, toată lumea a avut impresia c-o vede pe vedeta filmului Barbie. Și totuși, cea mai sexy prezență de la SAG Awards, o rochie amplă și roz, i-a aparținut unei alte actrițe. 

Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg

Brie Larson, căci despre ea este vorba, a întors toate capete pe covorul roșu grație rochiei sale Atelier Versace personalizate, din două piese, inspirate de look-urile supermodelului Claudia Schiffer din anii '90.

Actrița din Marvel, în vârstă de 34 de ani, și-a afișat abdomenul impresionant într-un ansamblu personalizat din două piese, într-o nuanță superbă de roz-piersică. Designul îndrăzneț a inclus un crop top cu mâneci lungi și o fustă voluminoasă, ca de bal, legată în părți cu funde.

Brie Larson a declarat că inspirația din spatele ansamblului ei sexy a fost supermodelul Claudia Schiffer, mai exact o versiune roz a look-ului pe care nemțoaica l-a purtat pentru o ședință foto Vogue din 1994.

Și, între noi fie vorba, o rochie, pe care ne-am fi așteptat s-o poarte Margot Robbie, actrița care a fost una dintre cele mai atrăgătoare apariții de la acest sezon de premii, grație rolului cu care a dominat cinematografele, cel al lui Barbie. 

Într-adevăr, și apariția lui Margot la SAG Awards a fost inspirată de Barbie, deși Brie a fost mai mult... în personaj decât australianca. 

Margot a purtat o rochie neagră Schiaparelli, cu un accesoriu roz dramatic, care i-a înfășurat umărul și talia și s-a extins într-o trenă generoasă, într-o nuanță de roz bubblegum. Ținuta ai a fost primită cu rezervă de către fani, unii dintre aceștia glumind că actrița și-a luat pilota cu ea pe covorul roșu.

Margot a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriță într-un rol principal pentru interpretarea sa din filmul Barbie, dar a pierdut în fața actriței Lily Gladstone din pelicula Killers of the Flower Moon.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg