Cele mai ciudate contracte prenupţiale ale vedetelor

3 august, 2021

Acest tip de acorduri sunt literă de lege la Hollywood, dar banii, oricât de mulţi, reprezintă doar un aspect. Multe vedete au introdus în contract clauze care pot părea neobişnuite pentru restul oamenilor

Jessica Biel şi Justin Timberlake

4 gettyimages 513022674 jpg jpeg

Contractul prenupţial dintre Jessica Biel şi Justin Timberlake este coşmarul multor bărbaţi. Conform publicaţiei New York Daily News, cei doi au o aşa zisă „clauză a infidelităţii“, ce prevede că, în cazul în care îşi înşală soţia, artistul va scoate din buzunar 500.000 de dolari. La o avere totală de 200 de milioane, Timberlake se descurcă, dar nu este Jay-Z, deci va resimţi oarecare disconfort. Interesant este că această informaţie a ieşit la suprafaţă în 2019, după un scandal urâţel. Aflat la filmări în New Orleans alături de frumoasa actriţă Alisha Wainwright, Justin a fost surprins în ipostaze drăgăstoase cu aceasta. Imaginile au devenit virale, iar starul s-a văzut nevoit să dea un comunicat de presă, în care i-a cerut scuze soţiei sale, recunoscând, practic, că era beat. „Am avut o eroare de judecată, dar, ca să fie clar, între mine şi colega mea nu s-a întâmplat nimic. Regret comportamentul, am băut prea mult în noaptea aceea, trebuia să fiu mai chibzuit. Îmi pare rău că mi-am pus soţia într-o situaţie atât de stânjenitoare, încerc să fiu un soţ şi un tată cât mai bun“, acestea au fost cuvintele lui Justin, care are doi copii cu Jessica.

Beyonce şi Jay-Z

3 gettyimages 472022050 jpg jpeg

Unul dintre cele mai puternice cupluri din lume, aproape 20 de ani de iubire, o avere comună de peste 1 miliard de dolari... Ei bine, o poveste de vis cu un contract prenupţial de şoc! În cazul unui divorţ, Jay-Z trebuie să îi vireze faimoasei sale partenere câte 5 milioane de dolari pentru fiecare copil pe care aceasta l-a adus pe lume. Deocamdată au trei, deci rapperul pierde dintr-un foc 15 milioane, chiar dacă pentru el această sumă înseamnă banii de buzunar într-o zi de luni. Conform Business Insider, se pare că acelaşi act întocmit în 2008 (nr. anul nunţii) consemna ca, în cazul în care mariajul s-ar fi terminat mai devreme de doi ani, artista să primească 10 milioane de dolari. În plus, Beyoncé primeşte câte un milion de dolari anual, până în ziua când va împlini 15 ani de căsătorie. După apariţia copiilor - o fetiţă pe nume Blue Ivy, născută în 2012, şi gemenii Rumi şi Sir Carter, născuţi în 2017 - spectaculosul contract a fost îmbogăţit cu detalii despre împărţirea custodiei şi deschiderea unui fond comun pentru cei mici. Având în vedere detaliile legale, se poate spune că Jay-Z a scăpat basma curată din câteva situaţii pe care scria mare „Hai, pa!“. Beyoncé i-a iertat până acum multe episoade de infidelitate. Şi să nu uităm, desigur, celebrul episod din lift, când sora cântăreţei a sărit furioasă la gâtul rapperului necredincios.

Priscilla Chan şi Mark Zuckerberg

2 profimedia 0268489575 jpg jpeg

Contractul prenupţial dintre Priscilla Chan şi Mark Zuckerberg spune multe despre natura workaholică a fondatorului Facebook. Banii sunt cel mai puţin important subiect în contractul celor doi, ce deţin împreună o avere de aproape 75 de miliarde de dolari, conform Forbes. Tot ce vrea biata Priscilla, mamă a două fetiţe, este să petreacă un pic de timp alături de soţul ei. Înainte de a face nunta, în 2012, în curtea din spatele casei, absolventa de Medicină a cerut următoarea condiţie: ca Zuckerberg să o scoată la masă o dată pe săptămână şi să îşi rupă 100 de minute din timpul lui săptămânal pentru a petrece momente de cuplu în afara spaţiului domestic. Nu e niciun secret că al cincilea cel mai bogat om din lume, conform topului Forbes, tinde să-şi canalizeze mai toată energia asupra afacerii sale începute în Palo Alto, California. Dar soţia a ştiut în ce se bagă încă din 2003, atunci când a pus ochii pe el, în timp ce aştepta la coadă la toaletă, la o petrecere din studenţie. „Părea un tocilar şi jumătate şi dădea impresia că nu este foarte prezent“, avea să povestească femeia ani mai târziu pentru The New Yorker. Judecând, însă, după fotografiile de familie, unde apare alături de fetele sale de cinci şi trei ani, pare că Zuckerberg respectă contractul prenupţial cu sfinţenie.

Nicole Kidman şi Keith Urban

1 gettyimages 1087772954 jpg jpeg

Căsnicia lui Nicole Kidman e numai lapte şi miere, cu greu ai crede că actriţa şi cântăreţul de muzică country ar fi semnat vreodată un contract prenupţial. Nu pare să fie loc de altceva în afară de afecţiune între ei. Puţini îşi mai aduc aminte, însă, că povestea lor a debutat cu stângul. La doar patru luni după nunta din 2006, Keith Urban s-a internat într-o clinică de dezintoxicare. Cea care a orchestrat intervenţia a fost Nicole, hotărâtă să-şi vindece soţul odată pentru totdeauna. Poate că ştiindu-i istoricul (nr. Keith se lupta din anii ’90 cu dependenţa de substanţe interzise), diva a decis să includă o clauză neobişnuită în contractul prenupţial: soţul va primi 600.000 de dolari pe an, însă doar dacă va sta departe de droguri şi de alcool în cantităţi mari. În cazul în care nu se va putea abţine, contractul, cu toată suita de avantaje, devine nul. Având în vedere că australianca are o avere de peste 360 de milioane de dolari, în vreme ce Keith nu a câştigat mai mult de 110 milioane, este clar cine iese mai şifonat dintr-un eventual divorţ. Deocamdată, Urban nu dă semne de nelinişte, ba chiar anii petrecuţi alături de Nicole i-au consolidat cariera, i-au adus liniştea mult dorită şi două fetiţe, Sunday Rose şi Faith Margaret.

Hailey Baldwin şi Justin Bieber

6 gettyimages 1202410126 jpg jpeg

Nu puteam încheia acest periplu prin vieţile cuplurilor celebre şi ale contractelor prenupţiale fără a menţiona excepţia! Hailey Baldwin şi Justin Bieber, căsătoriţi din 2018, nu au semnat niciun contract prenupţial. Faptul că Bieber nu a ţinut să-şi pună la adăpost averea de 265 de milioane de dolari i-a şocat pe mulţi, iar apropiaţii săi l-au calificat drept „naiv“. Artistul, o fire profund religioasă, consideră că mariajul cu Hailey e pe viaţă, aşadar nici nu ia în calcul eventualitatea unui divorţ. Pentru el acest cuvânt nu există. Deocamdată, căsnicia celor doi pare una de vis, dacă ne luăm după declaraţiile de dragoste siropoase şi fotografiile drăgăstoase. Averea lui Baldwin este cu mult mai mică decât a soţului artist (nr. în jur de 3 milioane de dolari), însă nici pe ea nu par să o intereseze aspectele financiare. „M-am măritat la 21 de ani, cu o lună înainte de a împlini 22, de fapt. Adică de foarte tânără, acum că rostesc cu glas tare până şi mie îmi sună nebunesc. Dar la mine şi la Justin e altă poveste, noi am trăit destule până la vârsta asta“, a declarat modelul. Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg