Cele mai frumoase doamne celebre din România, în ținute rafinate la o lansare de modă

3 noiembrie, 2023

Cele mai frumoase doamne celebre din România s-au reunit în cadrul unui eveniment plin de strălucire, un mix rafinat de ținute couture și bijuterii spectaculoase, dedicat femeilor remarcabile. 

Vedete la lansarea unei colecții de modă jpg

Este vorba despre lansarea colecției-capsulă Amprente II, o colaborare Kultho și M.Marquise, reprezentând un număr limitat de 12 piese de îmbrăcăminte sofisticate, accesorizate cu bijuterii prețioase.

Colecția a fost lansată pe 23 octombrie în cadrul unei prezentări de modă exclusiviste. Vedete precum Monica Bîrlădeanu, Andreea Berecleanu, Ilinca Vandici, Camelia Șucu, Elena Gheorghe, Ileana Badiu, Corina Caragea sau Sonia Argint au arătat uimitor purtând piese ale celor doua branduri implicate.

Fiecare piesă din linia de îmbrăcăminte Amprente se remarcă prin texturi prețioase, precum broderii minuțioase, catifea sau șantung de mătase, fiind croită impecabil pentru a pune în evidență silueta feminină și înnobilată de accesorizarea manuală cu aplicații sofisticate.

Selecția de bijuterii din portofoliul Kultho este, de asemenea, spectaculoasă: printre seturile care completează piesele vestimentare din colecție se numără branduri de renume internațional precum Pasquale Bruni, Pomellato, Messika, Marco Bicego, Roberto Coin, Tirisi sau Giorgio Visconti.

Simona Taranu jpg

Colecția își dorește să fie o celebrare a amprentelor pe care fiecare femeie o lasă în viața celor dragi, dar și a amprentelor pe care mâinile pricepute ale meșterilor creatori o lasă în fiecare bijuterie și haină pe care o fac, transpunând ideile în adevărate opere de artă.

Foto: PRRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg