Cele trei comori ale lui Mihai Morar! Prezentatorul e mândru de fiicele sale

15 aprilie, 2020
8 mihai morar si fiicele sale 1 jpg jpeg

Mihai Morar e un prezentator de nota 10, dar şi un tată de excepţie. Are trei comori acasă, trei fiice, dar şi o soţie minunată!

Îl auzim la radio, îl vedem la Antena Stars, dar cum e Mihai Morar în viaţa de zi cu zi, dincolo de camerele de filmat? De o bună perioadă de timp, prezentatorul dezvăluie ce trăieşte în mediul online şi compune poezii şi scrisori emoţionante care ajung la inimile multor români. Te sensibilizeză, te cucereşte, te impresionează cu cuvinte alese!

Dar cum e el ca tată, ca soţ, ca prieten? Zicem că în rolul de tată se descurcă de minune, primeşte nota 10. Are două fiice gemene, Mara şi Cezara. Micuţele au apărut chiar şi pe la TV în compania tatălui lor, se poate observa ce frumos cresc, ce educaţie aleasă primesc.

4 fiicele lui mihai morar jpg jpeg

Bucuria familiei a venit pe 24 iulie 2019. E vorba chiar de Roua, mezina familiei. Fetiţa a venit pe lume într-o zi de vară şi a adus multă veselie şi emoţie pentru fericiţii părinţi. Atunci, Mihai Morar i-a scris un mesaj, unul pe care micuţa îl va înţelege când va creşte: "Draga mea, Trăieşte cu capul pe umeri. Iubeşte cu mâna pe inimă. Din tot sufletul. Iubeşte chiar şi cu inima din cap. Şi, uneori, chiar şi cu creierii din inimă. Munceşte cu raţiunea. Dansează cu emoţia. Dansează. Cântă. Scrie. Pictează. Şi nu te lua prea în serios. Joacă-te la orice vârstă. Joacă-te frumos. Să fii Bine. Să faci bine. Chiar dacă binele se vinde rău. Fugi de rău.

Chiar dacă răul se vinde bine. Răul se vinde şi se cumpără. Binele rămâne. Şi, în definitiv, chiar dacă nimeni nu mai crede asta, Binele nu are cum să nu învingă. Nu răni decât în cazul în care ţi-ai vindecat toate rănile. E foarte uşor să răneşti, dar cel mai greu e să vindeci rănile. Vezi ce faci tu cu viaţa, nu ce face viaţa cu tine. Pentru asta, iubeşte-te mai întâi pe tine. Îndrăgosteşte-te de tine. Ceartă-te cu tine, din dragoste de tine. Greşeşte, iartă-te şi vei învăţa mai mult din înfrângeri decât din victorii. Vei suferi, dar viaţa este suferinţă. Nu-ţi fie frică! Iubirea este medicamentul suferinţei. Adevărul este lucrul manual al iubirii. Opusul iubirii nu e ura, ci frica. Există doar două emoţii: iubirea şi frica.", aceasta fiind o parte din scrisoare.

Roua are acum zece luni şi creşte alături de surorile ei. Priviţi în galeria foto imagini cu toate cele trei comori ale lui Mihai Morar. Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}