Celia a topit o parte din kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii. Cât mai vrea cântăreaţa să slăbească

24 martie, 2022
1 fotojet 23 jpg jpeg

A avut o a doua sarcină în care a acumulat peste 20 de kilograme. Burta de gravidă era impresionantă, iar cântăreaţa a anunţat înainte de a naşte că s-a împăcat cu ideea şi că va dori să piardă greutatea suplimentară fără grabă.

Iată că genele au ajutat-o mai mult decât credea şi deja solista a reuşit să piardă jumătate din surplusul acumulat, la 6 săptămâni de când a adus-o pe lume pe micuţa Sara Maria.

Artista a vorbit la Antena Stars despre viaţa sa actuală, care i se pare un vis devenit realitate, căci mărturiseşte că întotdeauna şi-a dorit o familie numeroasă. Asta ne face să ne gândim că, de ce nu, la un moment dat va urma şi al treilea bebe.

Important este că vedeta se simte bine, că e relaxată şi că are lapte pentru cea mică. Artista a explicat că a reuşit să slăbească până acum 11 kilograme şi e convinsă că, treptat, îşi va recăpăta silueta zveltă: „Eu am reuşit să slăbesc, bănuiesc că toata apa din organism plus ce a fost bebeluş aşa, 11 kilograme, dar e adevărat că am avut 21 de kilograme, deci mai am 10 kilograme de dat jos, dar cu siguranţă o voi face în timp, momentan ne axăm să avem suficient lăptic, să fim suficient de relaxate…”, a mărturisit cântăreaţa pentru Antena Stars.

Celia şi soţul său au început deja să se gândească la organizarea botezului, însă nimic nu e stabilit, mai ales locaţia. Dacă vor merge pe mâna proaspătului tătic, şansele sunt mari ca micuţa să fie creştinată în Australia:  „Numele fetiţei mele e Sara Maria, iar botezul va fi în câteva luni, dacă va fi în România sau Australia nu am reuşit să hotărâm încă. Aici o să-l las pe soţ cu decizia şi am zis ca măcar dacă el îşi doreşte, şi reuşim, să mergem în Australia să facem botezul”, a declarat Celia pentru sursa citată.Recente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg