Charlize Theron şi Jennifer Lopez, superbe la Palm Springs International Film Festival

3 ianuarie, 2020
7 charlize 2 gettyimages 1197215797 jpg jpeg

Nici bine nu a început anul 2020 şi vedetele au bifat deja câteva apariţii memorabile

Primele pe listă sunt Jennifer Lopez şi Charlize Theron, prezente la cea de-a 31-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Palm Springs. Lopez i-a uluit pe cei prezenţi cu ţinuta aleasă: o rochie cu print floral  şi o trenă impresionantă, semnată Richard Quinn. Jennifer a primit Premiul Spotlight pentru rolul din Hustlers, ocazie cu care s-a declarat mândră de faptul că toate scenele de dans la bară din film au fost făcute de ea însăşi - nu a avut nevoie de o dublură.

jennifer lopez 1 gettyimages 1197215935 jpg jpeg
jennifer lopez 2 gettyimages 1197216774 jpg jpeg

Renee Zellweger s-a numărat şi ea printre apariţiile mult aşteptate, actriţa primind Premiul Desert Palm pentru transformarea ei în filmul Judy - peliculă în care o interpretează pe Judy Garland. La acceptarea trofeului, Renee a povestit că a crescut urmărind-o pe Garland în Vrăjitorul din Oz. "Mi s-a părut că imaginea ei a fost marcată complet şi nedrept de tragedie. Iar realizarea acestui film a fost o oportunitate minunată de a sugera într-un fel un alt adevăr despre viaţa ei, Iar asta a fost o bucurie imensă pentru mine", a spus Renee.

renee gettyimages 1197234880 jpg jpeg

Printre premianţi s-a numărat şi Jamie Foxx, cu trofeul Spotlight, graţie părestaţiei sale din Just Mercy - dar şi Quentin Tarantino, care a fost numit Regizorul Anului 2019. La rândul său, Laura Dern a primit premiul pentru Întreaga Carieră. Iar Joaquin Phoenix a fost distins cu Chairmans Award, pentru rolul din Joker. Charlize Theron a fost şi ea printre personalităţile recompensate cu un premiu - actriţa alegând un look diferit ca anvergură de cel al lui Jennifer Lopez. Dar în registrul ales, Theron, care a purtat un outfit semnat Dior - ca o veritabilă ambasadoare Dior din anul 2004 încoace, a primit aplauzele tuturor criticilor de modă. Charlize a fost distinsă cu International Star Award pentru filmul Bombshell.

charlize 1 gettyimages 1197215796 jpg jpeg

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg