Chef Cătălin Scărlătescu nu mai e burlac. Are iubită: "Nu pot sta singur cuc"

23 decembrie, 2020
4 catalin scarlatescu are iubita 3 jpg jpeg

De o bună perioadă de timp Cătălin Scărlătescu era burlac, nu se ferea să spună asta nici în emisiunea "Chefi la cuţite", de la Antena 1. Iată că a apus acea perioadă, bucătaru şi-a făcut acum iubită. Primele declaraţii!

De ani de zile de când apare la TV, Cătălin Scărlătescu a încercat să îşi ţină viaţa personală departe de camerele de filmat, să nu se afişeze cu eventualele partenere sau să ofere declaraţii despre viaţa privată. A fost discret...până acum când a recunoscut că nu este singur şi a făcut şi câteva declaraţii despre această nouă relaţie.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afişat. Pentru că nu îmi place să aduc viaţa personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă ţin şi eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am şi eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de faţă am o relaţie”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.

2 catalin scarlatescu are iubita 2 jpg jpeg

Bucătarul trăieşte acum o poveste de iubire, dar nu una ca între adolescenţi, cu una destul de serioasă. Chef Cătălin a mai adăugat că cea mai lungă relaţie a sa a fost de cinci ani, însă s-a terminat, în cele din urmă, din cauza lui.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu sunt de foarte mult timp. Ce e drept, la relaţii nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relaţie a vieţii mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Şi-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îţi place fug. Eu sunt un veşnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a mai declarat juratul de la “Chefi la Cuţite” pentru Antena Stars.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}