Chef Cătălin Scărlătescu nu mai e burlac. Are iubită: "Nu pot sta singur cuc"

23 decembrie, 2020
4 catalin scarlatescu are iubita 3 jpg jpeg

De o bună perioadă de timp Cătălin Scărlătescu era burlac, nu se ferea să spună asta nici în emisiunea "Chefi la cuţite", de la Antena 1. Iată că a apus acea perioadă, bucătaru şi-a făcut acum iubită. Primele declaraţii!

De ani de zile de când apare la TV, Cătălin Scărlătescu a încercat să îşi ţină viaţa personală departe de camerele de filmat, să nu se afişeze cu eventualele partenere sau să ofere declaraţii despre viaţa privată. A fost discret...până acum când a recunoscut că nu este singur şi a făcut şi câteva declaraţii despre această nouă relaţie.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afişat. Pentru că nu îmi place să aduc viaţa personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă ţin şi eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am şi eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de faţă am o relaţie”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.

2 catalin scarlatescu are iubita 2 jpg jpeg

Bucătarul trăieşte acum o poveste de iubire, dar nu una ca între adolescenţi, cu una destul de serioasă. Chef Cătălin a mai adăugat că cea mai lungă relaţie a sa a fost de cinci ani, însă s-a terminat, în cele din urmă, din cauza lui.

„De fiecare dată e ceva serios. Că nu duci ceva neserios în casă. Nu sunt de foarte mult timp. Ce e drept, la relaţii nu am fost bun niciodată, pentru că mă sperie. Când văd ceva care nu este în regulă, dispar imediat. Cea mai lungă relaţie a vieţii mele a fost de 5 ani, iar pe final mi-a zis că tu când erai înăuntru, erai de mult plecat. Şi-a dat fata seama că eu dacă am prins o chestie care nu îţi place fug. Eu sunt un veşnic îndrăgostit. Nu îmi trece niciodată”, a mai declarat juratul de la “Chefi la Cuţite” pentru Antena Stars.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg