Cher, mărturisire dureroasă despre fostul soţ: "Putea fi foarte dur, în sensul ăla oribil, tipic sicilian"

20 noiembrie, 2018
1 cher si sonny gettyimages 3295411 jpg jpeg

Are 72 de ani şi este la fel de tânără-n spirit ca întotdeauna. Este vorba despre una dintre cele mai excentrice dive din muzica americană, inegalabila Cher, o cântăreaţă ce continuă să fie la fel de actuală şi activă chiar şi la această vârstă.

Un singur drum n-a fost destul de lin pentru celebra artistă: cel amoros, cu două căsnicii nereuşite la activ. Cea mai lungă şi celebră dintre ele, cea cu artistul de origine italiană Sonny Bono, care a durat între 1964 şi 1975, a fost şi cea mai dureroasă. Diva nu se sfieşte să mărturisească că bărbatul care i-a fost şi coleg de scenă în celebrul duet Sonny&Cher a fost un soţ îngrozitor, care s-a folosit de ea, tratând-o mai degrabă ca pe o găină cu ouăle de aur decât ca pe o nevastă.

image

Până la urmă, şi diferenţa de vârstă dintre aceştia i-a permis celui născut Salvatore Bono să-şi domine cu uşurinţă soţia. Când s-au cunoscut cei doi, Cher avea doar 16 ani, iar Sonny 27. Doi ani mai târziu, la doar 18 ani, cântăreaţa se căsătorea cu cel care-i devenise mentor şi care se afla la al doilea lui mariaj. Ajunşi în vârful carierei lor cu single-ul lansat în 1965, I got you babe, Sonny şi Cher au început să aibă probleme exact în perioada în care s-au împotmolit şi profesional, începutul anilor ‘70.

Sau poate că a contat şi lipsa conexiunii intime, aşa cum avea să mărturisească, mai târziu, Sonny. “N-am avut niciodată o relaţie fizică cum trebuie. Dar nu pot s-o acuz pe ea de asta. Poate că eu nu eram, de fapt, un amant bun.”

“Mi-era frică de el ca de un tată. Nu m-a lovit niciodată şi n-a ţipat niciodată la mine. Dar putea fi foarte dur, în sensul ăla oribil, tipic sicilian. Nu eram în stare să-i răspund. Asta era problema mea, nu puteam să-i răspund niciodată şi, în felul ăsta, nu-mi puteam cere drepturile”, avea să mărturisească, mai târziu, şi Cher.

În 1974, cuplul a divorţat, iar despărţirea lor a fost una cu cântec, mai ales atunci când Cher a descoperit că toţi banii pe care i-a câştigat în cariera ei au fost încasaţi în secret de Sonny, iar ea a rămas o nevastă disperată şi falimentară. Recente pe Ok! Magazine

Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg