Chris Rock, comediantul pocnit de Will Smith la Oscaruri: "Psihologul mi-a spus că mă tem de furia mea, de aceea mă las călcat în picioare"

30 martie, 2022
1 chris rock si will smith jpg jpeg

După scandalul de la Oscaruri, când Will Smith l-a pocnit pe Chris Rock, primul şi-a cerut scuze... Iar acum, lumea aştepta o reacţie şi din partea lui Chris Rock

Incidentul care s-a petrecut chiar în timpul transmisiei live a ceremoniei Oscarurilor a stârnit o controversă uriaşă. Mulţi au crezut că totul a fost regizat, în încercarea de a creşte audienţa Galei Oscarurilor... Dar când s-a pus problema ca lui Will Smith să i se retragă Oscarul din cauza gestului său violent, întrebarea despre regizarea momentului a părut că-şi pierde sensul. Cele mai multe dezbateri în online au fost, însă, legate de gluma lui Chris şi de reacţia lui Will - cât de justificată a fost. Cum reacţionezi când un alt bărbat face o glumă proastă despre soţia ta? Majoritatea au fost de acord, pe bună dreptate, că violenţa putea fi evitată printr-o reacţie inteligentă şi nuanţată. Dar asta nu scuză gluma lui Chris Rock, care a comparat-o pe Jada Pinkett Smith cu G.I. Jane, personajul pentru care Demi Moore s-a ras în cap, în condiţiile în care soţia lui Will suferă de alopecie... Totuşi, au existat şi voci care s-au întrebat de ce Chris a avut un răspuns atât de moale după lovitura primită de la Will. Cu siguranţă că era în şoc şi nu realizase că gluma lui fusese proastă.

Chris Rock, comediantul pocnit de Will Smith la Oscaruri: "Psihologul mi-a spus că mă tem de furia mea, de aceea mă las călcat în picioare"

Dar iată ce spunea comediantul despre bullying într-un podcast, chiar cu două luni înainte de Oscaruri: "În copilărie, am fost ţinta batjocurii, în parte pentru că eram micuţ, firav - iar la şcoală, pentru că eram micuţ şi negru. Deci era bullying dublu.". Cei care îşi amintesc de acest  podcast recent se întreabă de ce Chris, care a fost victima glumelor crude despre înfăţişare, a ales să glumească tocmai despre înfăţişarea Jadei... Mai mult, comediantul a povestit şi despre un moment în care el însuşi a reacţionat violent împotriva unuia dintre cei care nu-i dădeau pace: "M-am dus acasă, am pus o cărămidă în ghiozdan... Asta a rămas o poveste legendară în cartierul meu. Şi l-am lovit pe acel tip cu cărămida în faţă, năpustindu-mă asupra lui în stilul lui Joe Pesci, până în punctul în care cei din jur s-au temut ca tipul să nu moară. Pe scurt, din acea zi, aşa cum îmi spune psihologul meu, m-am temut de furia mea şi am preferat să mă las călcat în picioare uneori ca să evit conflictul. Mi-a zis: prietenii te calcă în picioare, partenerele de viaţă, toată lumea..." Totuşi, Rock a continuat în podcast, spunând că, în timp, a învăţat să-şi exprime trăirile fără să mai fie aşa exploziv. "Acum pot spune cuiva că nu-mi place ce mi-a spus fără să o iau razna, fără să lovesc pe cineva cu o cărămidă-n cap." Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
Alexandru Arsinel
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg