Christian Sabbagh are propriul soldăţel acasă. Soţia l-a dat de gol: "Îl îmbracă army pe cel mic!" VIDEO

10 iunie, 2019
Christian senior și Christian junior jpeg

Dacă Anais e mica lui prinţesă, Cristi Jr. trebuie musai să-i calce pe urme şi să-i placă armata. Iată ce spune frumoasa soţie a prezentatorului de televiziune, Iulia Sabbagh, despre cei doi copii ai lor.

Christian Sabbagh are patru copii, dintre care doi cu actuala soţie, Iulia Sabbagh: o fetiţă, pe nume Anais, născută pe 7 martie 2017, şi un băieţel, Cristi Jr., născut pe 14 octombrie 2018.

Ca şi anul trecut, Iulia Sabbagh a răspuns invitaţiei noastre de a-şi aduce copiii la petrecerea OK! VIP Kids Picnic, dar a sosit, din păcate, doar cu Anais. "Eu sunt singură acasă cu amândoi, şi cu Anais, şi cu fratele ei. Din păcate, cel mic a făcut o bronşiolită acută şi doctorul mi-a recomandat să nu-l scot printre copii sau la asemenea evenimente", ne-a mărturisit ea.

6 62089993 416241352263672 7609681278182359040 n jpg jpeg

Anais, însă, a alergat, a cântat şi s-a distrat alături de ceilalţi copii de vedete la petrecerea organizată pentru 1 iunie pe pajiştea Hotelului Caro din Capitală, unde Gaşca Zurli şi Magicianul Augustin au încins atmosfera. Văzând-o cât de încântată a fost de atelierele de pictură şi modelaj, am vrut să aflăm de la Iulia Sabbagh dacă Anais merge la grădiniţă.

"Ne-am gândit ca, din toamnă, Anais să meargă la grădiniţă, aşa pot sta mai mult cu bebe. Ea încă nu-şi doreşte să meargă la grădiniţă, pentru că spune că îi e frică să nu o bată copiii, să nu se lovească. Mai avem copii agresivi pe stradă şi a prins o oarecare teamă de copii. Dar sper să o conving că, pentru ea, cel mai bine este să meargă la grădiniţă. Am învăţat-o poezii, am învăţat-o să numere..."

Oare a început deja să răscolească prin hainele mămicii sale? "Anais vrea mai mult partea de make-up. Nu ştiu unde să ascund machiajele! Unde vede creion de buze sau orice ţine de machiaj, al ei e tot, nu te mai înţelegi deloc cu ea", ne-a spus amuzată mămica ei.

În schimb, mezinul familiei are deja o garderobă army.

4 christian sabbagh cristi jr anais 4 jpg jpeg

"Cel mic are 8 luni şi Cristi îl îmbracă deja army. Când merge la cumpărături pentru el, mereu vine şi cu ceva army pentru băiat. A zis că e mini-soldăţelul lui." Nici nu ne mirăm, de vreme ce Christian Sabbagh a fost de nenumărate ori în teatre de război, misiuni under cover şi are acasă o adevărată colecţie de arme şi uniforme.

7 dsc 1183 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}