Cina în familie. Emme, fiica lui Lopez i-a însoţit pe Jennifer şi Ben Affleck la cină

13 august, 2021
1 bennifer si emme1 jpg jpeg

Jennifer Lopez şi Ben Affleck se simt minunat împreună şi continuă să fie de nedespărţit. Încet, încet, integrează întreaga familie în peisaj.

Actorul este foarte responsabil când e vorba de copii şi probabil că ţine la armonia de familie care, privită din exterior, nu pare greu de construit în cazul lor.

Drept dovadă este ultima apariţie în public, când celebrul cuplu Bennifer a fost însoţit la cină de Emme, fiica lui Jennifer şi a cântăreţului Mark Anthony. Fetiţa a părut în elementul său, semn că s-a bucurat de compania acelei seri.

Starurile au ales celebrul restaurant de lux Craig, din Hollywood. Diva latino a fost foarte lejeră, într-o pereche de pantaloni largi albi, sandale şi maiou gri. Ben a ales o ţinută casual închisă la culoare, iar Emme jeanşi tăiaţi şi pictaţi, o cămaşă în carouri şi sneakerşi albi.

Jennifer nu se desparte de celebrul pandantiv în formă de cheie pe care l-a primit de la iubitul său când a împlinit 52 de ani, pe Riviera Franceză.

Se vede treaba că Ben se înţelege foarte bine cu Emme, fiindcă au fost văzuţi la ieşirea din restaurant vorbind foarte degajat. Max, fiul lui J Lo nu a fost prezent.

Ne gândim că aceste apropieri familiale, cât şi căutarea de case a celor doi probabil că semnifică trecerea la nivelul următor: o viaţă de familie tihnită.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi