Cindy Crawford închide anul în costum de baie, în vacanţă în Cabo, alături de fiica Kaia

29 decembrie, 2021
1 profimedia 0649629190 jpg jpeg

Cindy Crawford, Kaia Gerber, Rande Gerber şi câţiva prieteni de familie au ales Mexicul ca destinaţie de final de an. Toţi s-au bucurat de soarele prietenos din Cabo San Lucas, după petrecerea de Crăciun.

Fostul model de succes a ajuns la 55 de ani şi arată spectaculos în costum de baie. Iar fiica sa, Kaya, îi calcă pe urme.

De fapt, atunci când o privim, avem senzaţia că o revedem pe Cindy în tinereţe. Crawford face parte din generaţia de aur a top modelelor de succes, alături de Claudia Schiffer şi Naomi Campbell.

Întreaga familie a ales însoritul Mexic pentru a se bucura de soare la sfârşit de an. Kaia este implicată într-o relaţie cu actorul Austin Butler. Fiica lui Cindy are deja o listă de iubiţi celebri, printre care se numără şi Pete Davidson, actualul partener al lui Kim Kardashian.

Cindy a impresionat cu silueta sa trasă prin inel. Top modelul a ales pentru zilele de plajă un minuscul costum de baie negru, din două piese, dar şi o rochiţă de plajă cu animal print, pentru a-şi sublinia latura sălbatică.

3 profimedia 0649629198 jpg jpeg

Întocmai ca mama sa, şi Kaia a ales tot un costum de baie negru. Cele două frumuseţi au stat la soare pe şezlongurile amenajate în resortul de lux din Cabo. Alături de Kaia, care a citit avid dintr-o carte, s-a aflat şi un tânăr misterios, căci în vacanţă a venit fără iubitul Austin Butler.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg