Cine e noua iubită a lui Victor Slav. Fanii nu au fost prea încântaţi să îi vadă împreună: "Ai gusturi proaste"

4 ianuarie, 2021
1 victor slav isi deschide restaurant jpg jpeg

Victor Slav nu mai are emisiune la TV, dar are o iubită pe care nu se mai fereşte să o arate fanilor. Aceştia nu au fost însă prea încântaţi să îi vadă împreună, au reacţionat într-un mod neaşteptat la adresa femeii care îl face fericit acum pe prezentator. 

A prezentat vremea la Pro TV, apoi a fost moderatorul mai multor emisiuni la Kanal D, dar iată că acum se remarcă şi cu informaţii despre viaţa personală. A uitat complet de divorţul de Bianca Drăguşanu, femeia care i-a dăruit o fetiţă, şi de o bună perioadă de timp trăieşte o nouă poveste de iubire. La 40 de ani, Victor Slav este îndrăgostit de o blondă misterioasă. 

Din luna noiembrie a anului trecut acesta a dezvăluit că are o nouă parteneră, la Pro TV, la "Vorbeşte lumea". ”Sunt într-o nouă relaţie de un an şi patru luni. Perioada asta de pandemie ni s-a părut ciudată, ne-am adaptat însă. Se pare că din primăvară lucrurile vor începe să se aşeze pe un făgaş normal. Nu sunt genul de persoană care să îşi etalez totul pe tavă. Se ştie că am avut două mari relaţii (n.r. cu Anda Adam şi cu Bianca), pentru că au fost persoane publice şi nu am putut evita. Dar am şi eu 40 de ani, am avut, am avut relaţii", spunea el atunci.

Iată că acum, de Revelion, Victor Slav şi-a luat inima în dinţi şi a prezentat-o tuturor pe iubita sa. A postat pe reţelele de socializare o imagine în care sunt foarte apropiaţi, dar şi un mesaj: "For 2021, Bonnie & Clyde in action” (pentru 2021, Bonnie şi Clyde în acţiune)" 

1 victor slav si noua iubita 2 jpg jpeg

Cei care îl urmăresc pe Victor Slav nu au fost prea încântaţi şi au reacţionat: "Câta «siliconul» ai sis la bust…s illy sau silicon valey. Voi astea operate sau aranjate asa la «ţiplă» se vede chinul pe faţa voastră, fără supărare, şi superficialitatea. Sunteţi ca o mâncare care arată bine, prea bine să fie şi gustoasă. Fete tinere operate şi machiate. (...) Păcat de tine! Dar cine este cea de lângă tine! Acum este tânără (cine o fi ?!!!), dar după 55-60 de ani, când se lasă silicoanele în papuci, o să îţi mai placă?! Una este să te întreţii, altceva să schimbi măsura la silicoanele din toate părţile esenţiale… Chiar păcat de tine! (...) Ai niste gusturi proaste, o copiază pe Bianca. Caută o femeie de casă. Uite, Vârciu a umblat până a găsit o fată de casă."

Cine e noua iubită a lui Victor Slav

Potrivit informaţiilor apărute în presă, pe iubita lui Victor Slav o cheamă Ela şi este mai tânără decât el. Acum ceva vreme, prezentatorul a mărturisit că fiica Natalia şi noua lui iubită se înţeleg bine:

"Sofia gestionează bine situaţia, deocamdată, nu au început întrebările. Dublă distracţie, ai o familie mare, nu te plictiseşti. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării. Am două relaţii cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face. Suntem într-o relaţie de un an şi patru luni, iubesc şi sunt iubit"

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg