Cine este Chelsea, bomba sexy de la "Splash! Vedete la apă", care îi trimite inimioare lui Mario Fresh

24 august, 2021
19 mario fresh splash vedete la apa chelsea jpg jpeg

Focoasa basarabeancă care l-a îmbrăţişat îndelung pe Golden Boy Mario i-a dat, cu siguranţă, fiori reci iubitei acestuia, Alexia Eram!

Nici n-a început bine show-ul "Splash! Vedete la apă", că încă din emisiunea de debut, doi dintre concurenţi au lăsat să se întrevadă gesturi de apropiere şi o chimie aproape palpabilă între ei.

Este vorba despre artistul Mario Fresh, iubitul fiicei Andreei Esca, şi o superbă brunetă din Republica Moldova, pe nume Chelsea Gandrabura, a cărei apariţie a fost senzaţia ediţiei. Cu toţii au fost cu ochii pe ea, mai ales că este înotătoare profesionistă, dar şi pentru că trupul ei fără cusur şi chipul său de păpuşă i-au atras pe toţi reprezentanţii sexului opus din platou.

Dar cine este Chelsea Gandrabura, tânăra care l-a făcut pe Mario Fresh să aibă ochi doar pentru ea şi care, la rândul ei, i-a oferit îmbrăţişări calde şi i-a trimis, din gradenă, inimioare în semn de susţinere?

Chelsea Gandrabura are 21 de ani şi este jucătoare de polo la CS Dinamo Bucureşti. Ea face parte din naţionala României şi ocupă postul de inter stânga.

Când a venit pe lume, tatăl ei lucra în Anglia şi a primit un nume aparte, inspirat de numele fiicei lui Hillary şi Bill Clinton. „Mama era însărcinată, tata lucra în Londra şi voia un nume deosebit”, a povestit ea.

Chelsea Gandrabura nu e doar o sportivă de valoare, ci este şi olimpică la istorie şi studiază la Administraţie Publică. Îşi doreşte să intre în politică şi vrea să lucerze într-un Minister. „Visul meu e să ajung în Minister sau undeva în conducere. Deocamdată mă focusez doar pe învăţătură”, a spus ea.

Şi, dacă tot are dimensiuni de manechin, Chelsea este pasionată de modelling şi nu se sfieşte să pozeze în costum de baie şi să îşi arate frumuseţea naturală.

Asta probabil că admiră la ea şi Mario Fresh şi se pare că între fostul protejat al lui Alex Velea şi Chelsea au avut loc mai multe apropieri, chiar în timpul antrenamentelor pentru show-ul "Splash! Vedete la apă". Unele care, cu siguranţă, i-au dat fiori reci iubitei acestuia, Alexia Eram, despre care se ştie că este foarte geloasă şi că nu acceptă o altă femeie în preajma iubitului ei. Totuşi, recent s-a speculat că cei doi s-ar fi separat, deoarece au ieşit mai tot timpul prin cluburi total diferite, deşi se aflau în acelaşi oraş şi ar fi putut petrece timp împreună.

Cert e că între Chelsea şi Mario există premisele unei relaţii sentimentale. “Mario chiar m-a motivat mult. Adică de nebună nu m-aş duce singură şi nici nu m-aş duce dacă chiar era Claudia jos şi mă motiva”, a spus Chelsea în cadrul emisiunii, după ce ea şi Mario au sărit împreună de la 10 metri. Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg