Cine este Demi Rose, tânăra voluptuoasă cu milioane de urmăritori pe Instagram? A rămas orfană, dar a câştigat milioane graţie formelor sale

18 martie, 2021
1 demi 1 jpg jpeg

A devenit cunoscută în Marea Britanie graţie fizicului ei planturos, acolo câştigând deja câteva milioane de lire sterline până acum din modelling

Are peste 16 milioane de urmăritori pe contul său de Instagram, iar succesul ei se datorează, fără îndoială, imaginilor hot în care îşi expune formele volutuoase în lenjerie intimă sau costume de baie. Născută în Birmigham, Demi şi-a pierdut părinţii în 2018 - iar povestea ei a impresioonat şi intrigat în egală măsură, întrucât mama şi tatăl ei aveau vârste înaintate. Tatăl Barrie a decedat la 80 de ani, suferind de cancer, iar mama Christine a murit la 64 de ani din cauza unei infecţii la stomac. "Când aveam 17 ani, mama a avut un infarct şi un accident vascular, ceea ce a lăsat-o suferindă la pat. Apoi, în 2018, tata  a murit de cancer, iar la 7 luni distanţă, mama, după ce a fost bolnavă atâta vreme, s-a stins şi ea, în urma unei infecţii la stomac", a povestit ea.

9 demi 5 jpg jpeg

Demi a mers înainte, însă, iar la 18 anii şi-a deschis contul pe Instagram - un cont care i-a fost terapie, salvare şi sursă de venit în acelaşi timp, pentru că astfel a devenit faimoasă în Marea Britanie, obţinând diverse colaborări cu branduri. Curând a fost contactată şi de o agenţie de modelling americană şi aşa a ajuns să apară în videoclipuri ale unor artişti precum Chris Brown şi DJ Khaled. 

10 demi 6 jpg jpeg
stanga
dreapta
5 demi 1 jpg jpeg
6 demi 2 jpg jpeg
7 demi 3 jpg jpeg
8 demi 4 jpg jpeg
9 demi 5 jpg jpeg
10 demi 6 jpg jpeg

Demi a atras atenţia şi mai mult atunci când a avut o scurtă relaţie cu rapperul Tyga, după ce acesta se despărţise de Kylie Jenner. Acum, Demi are 25 de ani şi este single, dar fanii ei aşteaptă momentul afişării cu o nouă cucerire. În acelaşi timp, tânăra a strânit controverse şi legat de formele ei, despre care mulţi spun că nu sunt naturale şi că şi-a făcut implanturi mamare şi fesiere. Dar Dami susţine că trupul ei este natural şi nu a apelat la chirurgie plastică.

7 demi 3 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg