Cine este iubita lui Selly! Smaranda Ştirbu este studentă la una dintre cele mai cunoscute facultăţi din România

1 septembrie, 2020
8 iubita lui selly smaranda stirbu 7 jpg jpeg

Cine nu a auzit de Selly? E cel mai urmărit vlogger de pe Youtube din România! La doar 19 ani, tânărul are propria afacere de succes, dar şi o iubită care peste câţiva ani va salva vieţi!

Andrei Şelaru, sau Selly cum este cunoscut de majoritatea, a făcut primul milion de euro la doar 18 ani. S-a născut într-o familie normală, modestă. Mama este profesoară de matematică, iar tata este inginer silvic. De mic, Selly a fost preocupat de mediul online, petrecea ore în faţa calculatorului. A devenit la 18 ani cel mai urmărit vlogger din România, a şi câştigat primul milion de euro. Pasiunea lui continuă şi acum, creează mult content, multe video, are o mulţime de contracte de publicitate, totul merge ca pe roate. 

La şcoală, după notele obţinute la Baracalureat, am putea spune că a fost un elev bun, care a demonstrat ce capacităţi are. Selly a dat examenul chiar anul acesta, în pandemie. Chiar el a dezvăluit notele pe care le-a luat: "9,50 - română, 9,60 matematică , 9-70 biologie", a scris el într-o postare pe Instagram. Tânărul a oferit mai multe interviuri şi a dezvăluit înaintea probelor de Bacalaureat că pandemia i-a făcut bine, dintr-un punct de vedere. A stat acasă şi a învăţat. Nici iubita lui nu s-a lăsat mai prejos. Ea a obţinut 10.00 la română, 9,80 matematică, 9,70 biologie.. Dar cine e ea?

stanga
dreapta
2 iubita lui selly smaranda stirbu 6 jpg jpeg
3 iubita lui selly smaranda stirbu 5 jpg jpeg
4 iubita lui selly smaranda stirbu 4 jpg jpeg
8 iubita lui selly smaranda stirbu 7 jpg jpeg
5 iubita lui selly smaranda stirbu 3 jpg jpeg
6 iubita lui selly smaranda stirbu 2 jpg jpeg
7 iubita lui selly smaranda stirbu 1 jpg jpeg

Este vorba despre Smaranda Ştirbu. Şi ea are 19 ani şi de ceva vreme este iubita celebrului vlogger Selly. Cum s-au îndrăgostit cei doi şi cum au ajuns să fie un cuplu? În liceu, cei doi au fost colegi de bancă. Selly dezvăluia de Ziua Îndrăgostiţilor:

"N-am îndrăznit să sper vreodată

Că cea mai mişto iubită

O să îmi fie colegă de bancă!

Te iubesc".

2 iubita lui selly smaranda stirbu 6 jpg jpeg

Ei bine, iată cât sunt de tineri şi cât de îndrăgostiţi sunt unul de altul. Smaranda Ştirbu este din Craiova, dar s-a mutat la Bucureşti împreună cu iubitul. El declara că îşi doreşte să înveţe la o facultate în domeniul business şi intenţiona să aplice la Tiffin University care are sediul în Bucureşti. Ea este deja studentă la Facultatea de Medicină din Bucureşti. Smaranda Ştirbu o să devină medic peste câţiva ani. 

5 iubita lui selly smaranda stirbu 3 jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg