Cine este noul iubit al Ioanei Ginghină? Actriţa a recunoscut că este într-o relaţie

4 martie, 2020
6 ioana ginghina se iubeste cu cristi pitulice 3 jpg jpeg

După luni de zile de la divorţul de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină a recunoscut că este într-o nouă relaţie. Iată cine este bărbatul care o face fericită acum, aşa cum şi-a dorit mereu să fie!

Ioana Ginghină a dat uitării mariajul cu Alexandru Papadopol. Actriţa este de nedespărţit acum de noul iubit, dar încearcă să păstreze această poveste doar pentru ea. A trecut prin momente de suferinţă, când simţea că nu îşi mai găseşte locul sau liniştea de altădată. A trecut peste un divorţ şi este fericită pentru ce are acum: o fiică pe care o iubeşte nespus. 

Iată că Ioanei Ginghină i-a bătut din nou iubirea la uşă, iar ea a spus da unei noi poveşti de iubire. Actriţa a recunoscut că este îndrăgostită, că se iubeşte cu C. P. Mulţi se întreabă cine este bărbatul care e alături de ea. Acesta este din Alexandria, însă locuieşte în Bucureşti. Are o experienţă de peste 13 ani în industria turismului şi a absolvit două facultăţi în acest domeniu.

Cei doi preferă însă să fie discreţi, îşi ţin relaţia departe de lumina reflectoarelor. 

4 ioana ginghina se iubeste cu cristi pitulice 2 jpg jpeg

Ioana Ginghină a recunoscut că este îndrăgostită

"Sunt fericită, sunt OK, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste ştiri. Experienţa prin care am trecut mă face să ştiu clar că mai rău de atât nu se poate.  Acum, petrecem amândoi timp mai de calitate cu Ruxandra.

Cred că au fost lucruri care s-au stricat în timp. Într-o zi mi-a zis Alexandru că gata, nu mai poate. Eu nu am realizat atunci. Acum mai bine de un an, cam un an şi trei luni. După mi-am dat seama că probabil undeva vina e la mijloc, erau nişte chestii care scârţâiau. Nu era o căsnicie neapărat fericită, ci una liniştită", a declarat Ioana Ginghină la Antena Stars.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate