Cine este Robert, iubitul lui Ruby? Participă cu cântăreaţa la Asia Express

25 martie, 2019
1 cine este robert iubitul lui ruby jpg jpeg

De câteva săptămâni, Ruby şi partenerul ei de viaţă, Adrian Robert, se află pe #DrumulElefantului, în competiţia televizată ”Asia Express”. Cei doi au cucerit publicul român cu jovialitatea lor, dar şi cu ambiţia de a câştiga imunitatea, probă de probă.

De când e Ruby cuplată cu Robert

Puţini ştiu că Ruby şi Robert au o relaţie de şase ani, cei doi cunoscându-se la filmările videoclipului ”Stinge lumina” al artistei. În imaginile respective, Robert joacă rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale artistei. Nu departe de realitate, nu?

Cine este Robert, iubitul lui Ruby?

Asemenea lui Oase şi lui CRBL, Robert este dansator de profesie. Pe lângă asta, el practică nenumărate sporturi, participând în trecut chiar şi la show-ul ”Ninja Warrior”, difuzat de postul de televiziune PRO TV.

Cât a slăbit Robert în timpul competiţiei?

stanga
dreapta
1 cine este robert iubitul lui ruby jpg jpeg
13 cine este robert iubitul lui ruby3 png png

13 cine este robert iubitul lui ruby3 png png

Supus multor activităţi de ordin fizic, dar şi fiind privat de somn, Robert a slăbit 7 kilograme. La fel s-a întâmplat şi-n cazul iubitei lui, Ruby topind cinci kilograme în timpul competiţiei ”Asia Express”.

S-au mutat în casă nouă

La întoarcerea din competiţie, Robert şi Ruby s-au mutat în casă nouă. Artista a vorbit, în cadrul unui interviu sincer despre cum stau lucrurile la ei în relaţie: „Apartamentul nostru este locuinţa noastră în care trăim. La noi funcţionează lucrurile în felul următor: ce e al meu e şi al tău, ce e al tău e şi al meu. Adică, cu toate că nu suntem căsătoriţi, cum să zic aşa… avem drepturi egale în relaţie, suntem de atâţia ani împreună, formăm un cuplu foarte stabil şi ne împărţim şi bune, şi rele. O să facem şi noi 7 ani. Eu sunt foarte bucuroasă şi mândră că, în sfârşit, pun capul pe perna mea, nu mai stau în chirie.”.