Cine este şi cum arată sora Ilincăi Vandici! Natalia Vandici s-a căsătorit şi curând va deveni mamă

20 iulie, 2020
5 sora ilincai vandici 2 jpg jpeg

Bucurie mare în familia Ilincăi Vandici! Prezentatoarea de la Kanal D şi-a prezentat sora care nu a apărut deloc în lumina reflectoarelor, dar şi o veste uriaşă: va deveni mătuşă. Sora este însărcinată cu primul copil!

Se pare că şi ei pandemia i-a priit! Este vorba despre sora Ilincăi Vandici pe care foarte puţini o ştiu. Este vorba despre Natalia Vandici, care îi seamănă foarte bine şi care este la fel de frumoasă ca şi prezentatoarea. Natalia, care este mai mare cu trei ani decât sora ei, era profesoară, în anul 2013 avea acest job în localitatea Magesti, judeţul Bihor, localitatea natală a surorilor Vandici.

Iată că anii au trecut, cele două surori s-au reunit la Bucureşti. Şi au ce sărbători! Natalia s-a căsătorit pe 18 iulie cu Alexandru, care are 31 de ani şi nu este deloc străin lumii televiziunii, alegând însă să lucreze în spatele camerelor. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 2 ani şi urmează să devină părinţi. Sora Ilincăi Vandici este însărcinată în 5 luni. 

"Deocamdată sora mea şi cumnăţelul nu au naşi. Eu şi Andrei, soţul meu, am fost martori la căsătorie. Nu ştim când va avea loc nunta, pentru că, în situaţia actuală în care ne aflăm nu prea putem să facem planuri de petreceri cu numeroşi invitaţi. Şi tot din pricina pandemiei, nici despre o lună de miere nu poate fi vorba, pentru moment. Şi oricum, nu e timpul de călătorii, mai ales că surioara mea e însărcinată şi, da, urmează să avem un nepoţeeelll", a declarat Ilinca Vandici pentru wowbiz.ro.

4 ilinca vandici matusa 1 jpg jpeg

Prezentatoarea de la Kanal D a publicat imagini de la eveniment în mediul online. Ea a purtat o rochie potocalie, de vară, lungă, iar sora ei o rochiţă scurtă, albă, usor lărguţă. Ceremonia a fost una restrânsă la care au participat membrii familiei. A vut loc în comuna ilfoveană Tunari şi a fost oficiată de nimeni altul decât socrul Ilincăi, primarul localităţii, Alexandru Neacşu.

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg