Cine este văduvul Tinei Turner, bărbatul german care a făcut-o fericită la sfârșitul vieții?

25 mai, 2023

Tina ducea o viață liniștită în Elveția, alături de cel de-al doilea ei soț, acolo unde și-a și găsit sfârșitul, la vârsta de 83 de ani. Ce-i drept, Tina părea nemuritoare și anunțul morții ei, cu o zi în urmă, a șocat o lume întreagă.

Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg

Tina Turner, «Regina rock 'n' roll-ului», a murit în pace astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală, în casa ei din Kusnacht, lângă Zurich, Elveția. Odată cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat, a anunțat, ieri, purtătorul ei de cuvânt, fără să specifice despre ce boală a fost vorba.

Cine rămâne în urmă? Pe lângă cei doi copii rămași în viață dintr-un total de patru, vorbim și de cel de-al doilea soț al artistei, germanul Erwin Bach, alături de care Tina a cunoscut fericirea după mariajul abuziv cu Ike Turner. Tina Turner și Erwin Bach s-au bucurat de o relație amoroasă armonioasă timp de 38 de ani. Bach, cu 16 ani mai mic decât Turner, nu a fost niciodată intimidat de faima, talentul sau succesul ei și a fost o prezență constantă alături de artista americană.

Turner l-a întâlnit pe Bach, unul dintre directorii casei de discuri europene EMI, pe aeroportul din Düsseldorf, în 1985, când aceasta a fost trimis să o întâmpine pe vedetă. Cuplul a spus, mai târziu, că a fost dragoste la prima vedere. Tina și-a lăudat cel de-al doilea soț pentru că a ajutat-o să găsească fericirea și a spus că au avut o conexiune instantanee din momentul în care s-au întâlnit.

„Să mă îndrăgostesc de soțul meu, Erwin, a fost un alt exercițiu despre a părăsi zona mea de confort, de a fi deschisă la darurile neașteptate pe care viața le are de oferit”, a scris ea în Happiness Becomes You: A Guide to Changing Your Life for Good.

A fost nevoie de 27 de ani până când Bach și Turner, care avea 73 de ani la acea vreme, au decis, în sfârșit, să se căsătorească, printr-o ceremonie civilă care a avut loc pe malul Lacului Zurich, din Elveția, în 2013.

Din păcate, sănătatea nu i-a fost o aliată Tinei, nici chiar în Elveția, acolo unde s-a stabilit cu cel de-l doilea soț. Turner a dezvăluit că a petrecut ani de zile luptându-se cu boli care i-au pus viața în pericol, după ce a suferit un accident vascular cerebral la doar trei săptămâni după nunta cu Bach și a fost diagnosticată cu cancer intestinal în 2016.

Artista a experimentat efecte secundare neplăcute de la tratamentele medicale și, în schimb, a apelat la remedii homeopate, dar asta i-a înrăutățit starea și Tina a ajuns să sufere de insuficiență renală totală. Atunci, soțul ei a intervenit. Acesta i-a spus că nu vrea o altă femeie sau o altă viață și a ajuns să-i doneze propriul rinichi în aprilie 2017, pentru a-i salva viața, iar operația a fost un succes.

Turner l-a creditat pe Bach ca fiind bărbatul care i-a adus în cele din urmă fericirea. Și, măcar pentru o perioadă, tot el a fost și cel care i-a prelungit viața...

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png