Claudia Patrăşcanu a fost dată afară din sala de judecată. Ce s-a întâmplat la procesul cu Gabi Bădălău: "El a avut o criză de râs"

11 decembrie, 2020
4 claudia patrascanu si gabi badalau copii 1 jpg jpeg

Claudia Pătrăşcanu luptă pentru copiii ei. A avut recent loc o şedinţă de judecată unde s-a văzut faţă în faţă cu soţul ei. A povestit cum a decurs totul, dar şi dezvăluiri neştiute despre familia lui. 

Pe 10.12.2020 a avut loc o şedinţă în divorţul dintre Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău. Lucrurile nu au decurs cum ea şi-a dorit, chiar a fost dată afară din sala de judecată. Motivul? L-a explicat cu lux de amănunte. 

"Procesul de ieri a început prin audierea martorei lui, care la intrarea în sala a fost pusă să jure cu mâna pe Biblie şi în loc să spună: “aşa să-mi ajute Dumnezeu”, a spus “aşa să mă ierte Dumnezeu” .... bineînţeles că am făcut o observaţie către doamna preşedinta pentru ceea ce a spus martora şi am fost dată afară din sala, stand la uşa că un om pedepsit 40 min. Menţionez că “soţul” a avut o criză de ras pe parcursul şedinţei,dar nu s-a vrut a o sesiza!

Aşa cum prevede legea înaintarea unui jurământ se şi spune: mărturia mincinoasă se pedepseşte  până la 3 ani cu închisoarea. Ca atare, m-am conformat şi mi-am “executat” pedeapsa 40 min la uşa, chiar dacă venisem acolo de la 300 km tocmai, să-mi susţin cauza. Bineînţeles că martora mincinoasă, menajera care este plătită de familia Bădălău să mi facă rău, pe care am tratat-o  impecabil şi pe care niciodată nu am deranjat-o, a plecat satisfacută de răul pe care l a făcut şi că nu a mai fost pusă încă o dată să jure corect pe Sfânta Biblie. Partea gravă vine acum oameni buni,căci tot ieri 10.12.20 aşteptam să ne fie acceptat ceea ce am cerut cu disperare către instanţa şi mai exact TESTAREA pentru consumul DROGURI, ştiind încă din timpul căsniciei,având confirmarea celor din anturajul “soţului”,dovezi audio depuse la dosar,confirmările multor persoane..... dar ne a fost respinsă cererea categoric iar avocaţîi “soţului” şi au ieşit din fiere în faţă doamnei preşedinte pentru că nu sunt de acord cu acest lucru. De ce oameni buni ar fii cineva împotriva acestui test dacă ar fii curat că lacrimă??? De ce ar respinge cineva acest TEST pentru consumul de droguri,când strigi cu disperare că doi copii minori sunt în pericol când stau in preajma tatălui,când unul dintre copii vine acasă şi povesteşte lucruri grave care au fost depuse la procuratura şi care nici acum nu s a răspuns la nimic,când tatăl vine şi ii ia de acasă sub influienta drogurilor,când tatăl nu are carnet de 1 an şi mai bine, de ce??????", susţine Claudia Pătrăşcanu. 

Tot ea susţine că o să facă o serie de dezvăluiri despre familia Bădălău: 

"De mâine voi face public puţin câte puţîn din tot ce a depus la dosar ptr că în situaţia în care ne aflăm este strigătoare la Cer!  Acum înţeleg de ce “soţul” spune mereu şi îl citez: “ mă doare n ...... de toate autorităţile statului, sunt şmecher,mă cheamă Bădălău şi sunt milionar în euro,fac ce vreau”   Se pare că până acum,a făcut exact ce a vrut şi asta ptr că nimeni din ţara această nu sesizează ceea ce eu trăiesc cu aceşti oameni şi aceşti doi minori pe care îi avem şi pentru care acum câteva zile cu mare sinceritate a spus: copiii ăştia au fost o greşeală in viaţa mea!   Am ajuns la concluzia că părinte este acela care te creşte ci nu acela care te face!  Ştiu foarte bine cu cine am intrat într o lupta,cu oameni care au sufletele pierdute,care au doar bani şi nimic mai mult. Nu au pic de iubire ptr nimic,nici măcar ptr propriul fiu pe care îl apăra pentru a face rău in loc să l ajute. Televiziunile au început să aibă restricţîi când aud numele Bădălău,Protecţia copilului mi a precizat că cineva de mai Sus a sunat ptr a ii avertiza că băiatul domnului B să nu mai fie sunat ptr testul psihologic,poliţia îmi spune să aştept,procuratura niciun semn, dovezile toate din instanţa îmi spune respinse......."

In toată aceasta perioada a divorţului,am primit sute de mesaje in care femeile,mamele îşi striga durerea prin ceea ce... Publicată de Claudia Patrascanu pe Vineri, 11 decembrie 2020

In toată aceasta perioada a divorţului,am primit sute de mesaje in care femeile,mamele îşi striga durerea prin ceea ce...

Gabi Bădălău nu a reacţionat după mesajul Claudiei Pătrăşcanu, nu a infirmat cele spuse de ea. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}