Claudia Pătrăşcanu a lansat o melodie nouă de dragoste: "Mă regăsesc şi eu, sunt înnebunită după iubire"

26 februarie, 2021
1 claudia patrascanu melodie noua jpg jpeg

Claudia Pătrăşcanu se concentrează şi la viaţa personală, dar şi la cea profesională. A primit recent propunerea de a participa într-un show de televiziune, iar acum a lansat o nouă melodie de dragoste. 

Pe 26 februarie, Claudia Pătrăşcanu a anunţat că se concentrează asupra carierei sale, a lansat o melodie nouă: "Am lansat o piesă caliente în care pasiunea și iubirea sunt mai puternice că oricând: "Bolnavă̆ de Amor". „Bolnavă̆ de Amor” este o piesăă despre iubire și felul în care ne simțim atunci că̂nd ne lasă̆m învăluiți de acest sentiment puternic.

Videoclipul regizat de Kobzzon mă are protagonistă chiar pe mine😊....interpretez rolul unei femei romantice și seducăătoare ce îmi întă̂lnesc jumătatea pe ritmuri de flamenco. „Bolnavă̆ de Amor” este metaforă perfectă̆ pentru a exprimă în trei cuvinte ce înseamnă̆ de fapt să̆ ajungi să̆ iubeșţi pe cineva cu adevăraţ, să̆ împarți aceleași vise, aceleași încercări ale viețîi, dar și dorul.", a transmis pe Facebook Claudia. 

Artista a anunţat că se regăseşte în versurile melodiei, în povestea piesei. 

„Dintotdeauna, poveșţile de dragoste au mers mă̂nă în mă̂nă cu o melodie specială̆, deosebită̆. Mesajul piesei „Bolnavă̆ de Amor” este pentru cei care șţiu să̆ iubească̆ cu patos.:) În acest single mă̆ regăsesc și eu, pentru că̆ sunt înnebunită după̆ iubire. Momentul filmărilor au fost pline de nerăbdare și asta pentru că̆ mi-am dorit să̆ lansez acest single mai repede și să̆ ajungă̆ la inimile voastre. Să̆ fiți bolnavi de Amor!", a completat ea. 

Claudia Pătrăşcanu ar fi primit o ofertă de 20.000 de euro ca să participe la Survivor România 2021

Claudia Pătrăşcanu a dezvăluit că a primit o ofertă din partea Kanal D. O propunere inedită i-a fost lansată, aceea de a participa la Survivor România 2021!

"În acest moment mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi-au lansat-o. Sunt o mare luptătoare, o fire puternică şi chiar sportivă. Este o mare provocare pentru mine şi sunt convinsă că voi reuşi oriunde, oricând. Am doi băieţi minunaţi pentru care mi-aş fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic şi sigur îmi vor păstra locul când totul se va aşeza în viaţa mea", a transmis aceasta. Conform click.ro, se pare că artista Claudia Pătrăşcanu ar urma să primească un onorariu de 20.000 de euro dacă acceptă propunerea.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg