Claudia Pătrăşcanu a plecat cu Bădălău în vacanţă. Îşi mai dau o şansă? Ce spune solista

13 ianuarie, 2020
1 badalau jpg jpeg

Surpriză neaşteptată! În plin proces de divorţ, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au renunţat la divergenţe şi au plecat cu copiii la munte, semn că între ei lucrurile s-au schimbat radical.

În pozele postate pe conturile de socializare, solista se bucură de vacanţa de cinci stele la Poiana Braşov şi pare mai fericită ca niciodată. Claudia îşi supraveghează băieţii când se dau cu sania sau când iau primele ore de ski.

Rămâne de văzut dacă a revenit la sentimente mai bune şi renunţă la separare. Invitată la o emisiune TV, artista a dat însă de înţeles că e posibil să mai formeze un cuplu cu cel căruia i-a dăruit doi copii. Chiar şi aşa, nu va renunţa însă la cariera muzicală.

“Mi-aş fi dorit ca acest proces să nu existe. Îmi iubesc enorm copiii şi vreau să îi menajez cât pot. Îmi doresc ca, într-un final, tatăl să conştientizeze acest lucru şi să ia cea mai bună decizie pentru copiii noştri, care merită să se bucure zi de zi de prezenţa părinţilor, de căldură şi iubire”, spunea Claudia pentru OK!

Artista a recunoscut că s-a simţit trădată de cel  pe care îl iubea, iar asta a dus la o ruptură în relaţia lor. “Omul pe care îl iubeam dispăruse, de o lungă perioadă de timp, din viaţa de familie. Se întâmplase cu un an în urmă ca, în viaţa iubirii mele, a tatălui copiilor mei, să apară altcineva. Soţia şi copiii nu mai contau, ne uitase, păream nişte străini. Nu mai era pentru noi. În schimb, era pentru altcineva. Am trăit mult timp în minciună, durere, suferinţă, singurătate şi umilinţă. Aveam discuţii fără nici un rezultat. După alte şi alte apariţii ale lui lângă acea femeie de care toată lumea ştia, dar nimeni nu lua atitudine, mi-am luat inima în dinţi şi am scris acel mesaj, după care m-am trezit dată afară din casă de către omul căruia m-am dăruit, cândva. Şi nu am fost dată afară singură, ci cu ambii copii”.



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg