Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău, încă o înfăţişare la Tribunal. "Îmi pare rău că am ajuns să ne împărţim copiii"

5 martie, 2021
1 claudia patrascanu proces gabi badalau jpg jpeg

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădăău s-au văzut din nou la Tribunal, în procesul divorţului. Ea a mers cu martorul ei, prietena Andreea Bănică, iar Gabi Bădălău cu menajera şi fosta bonă a copiilor. Ce declaraţii neaşteptate au făcut cei doi? 

Martor cheie în procesul de divorţ şi de custodie al copiilor este Andreea Bănică, din partea Claudiei Pătrăşcanu. Cele două au ajuns ieri la Tribunal împreună, iar Claudia a declarat: "Am venit cu gânduri bune, am întârziat puţin! Doamne ajută, să vină astăzi cu martori, să nu mai găsească motive că doamna are lombosciatică, că este în carantină. Eu vreau să fie bine. Andreea va fi audiată astăzi, o tot punem pe drumuri şi pe ea. Sper să vină astăzi menajera, sper de câteva luni. Am obosit dar mergem înainte. Gabi e foarte ocupat, dar eu am răbdare. Aştept. Nu cer nimic, de aceea avem avocaţi, să vorbească dumnealor. Noi nu ţinem legătura. Din moment ce sunt jignită, nu văd de ce să ţinem legătura Voi face tot posibilul prin toate instituţiile să scoatem la suprafaţă adevărul. Mi-aş dori să găsim o cale de comunicare. Îmi pare rău că am ajuns să ne împărţim copiii", a spus ea conform Antena Stars.

Gabi Bădălău a întârziat 30 de minute, a adus martorii săi şi a anunţat: "Mă aştept la lucruri bune, sănătoase pentru copii. Să se termine cât mai repede nebunia asta, o să fie mai multe termene, mai trebuie aduse probe. O să mai dureze, din păcate. Se audiează un martor din partea mea şi avocaţii mei pun întrebări martorului ei. Sunt doi martori.

90 la sută din ce spune Claudia sunt baliverne. Sunt audiate fosta bonă a copiilor noştri şi menajera mea şi martora ei, Andreea Bănică, care nu fost în viaţa ei la noi în casă, nu ştiu ce ar spune ea despre copiii mei. Ea a venit la noi în curte când a luat-o pe Claudia de acasă. Îmi doresc o viaţă foarte bună pentru copiii mei, linişte în relaţia cu Claudia, să vină cu copiii la Bucureşti, să-i putem să-i creştem împreună. Nu vreau circ. I-am oferit Claudiei o linişte, o stabilitate financiară, şcoli bune pentru copii, dar nu a acceptat. Ea vrea bani şi circ. Şi să-şi lanseze melodia", a declarat el. 

Claudia Pătrăşcanu vrea custodia copiilor

În plus, Gabi Bădălău a dezvăluit ce îşi doreşte Claudia Pătrăşcanu la proces: "A cerut cerere exclusivă de creştere a copiilor, culpă exclusivă că a divorţat din culpa mea şi am mai aflat că mi-a mai făcut şi un dosar penal la DIICOT în 2020, pentru proxenetism şi trafic de droguri. Claudia spune permanent instanţei că nu ma implic în creşterea copiilor. Eu am depus extrase bancare care atestă că virez sume de bani lunar pentru copii"

Claudia Pătrăşcanu a negat, ea a spus că nu a făcut nicio plângere la DIICOT. 

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg