Claudia Pavel, despre scandalurile cu Brigitte Năstase: "Cred că am plecat la momentul oportun!"

12 martie, 2019
1 claudia pavel ferma jpg jpeg

Revenită acasă după reality show-ul "Ferma", cântăreaţa îşi spune versiunea în emisiunea "La Măruţă".

Claudia Pavel a iscat multe controverse în reality show-ul de la Pro TV, pe care a venit să le clarifice în emisiunea lui Cătălin Măruţă

"Au fost top 3 cele mai grele experienţe ale vieţii mele. Cel mai greu lucru prin care am trecut vreodată a fost procesul de custodie al fiului meu, clar, nu se poate compara cu nimic. Ăla a fost coşmarul vieţii mele. "A fost hardcore. Nu vreau să promit nimic, dar cred că este ultimul reality show la care am participat. A fost foarte greu", a explicat ea la Pro TV.

Întrebată de Cătălin Măruţă ce crede că are în comun cu Brigitte Năstase, principala sa rivală din reality show-ul de la Pro TV, Claudia Pavel a spus că: "Avem în comun "Ferma", acest proiect în care noi ar fi trebuit să avem o relaţie strict "profesională". A depăşit un pic limitele profesionalului. Am fost aşa, ca o oală sub presiune, am fost pusă în nişte situaţii în care nu am mai fost pusă niciodată. Eu, de obicei, am de-a face cu oameni pe care îi plac, care mă plac, trăiesc în bubble-ul meu fericit la Corbeanca, împreună cu fiul meu şi sora mea şi am parte de oameni pe care îi iubesc zilnic. Eu nu sunt o fire conflictuală şi fac faţă cu greu conflictului, pentru că sunt o pacifistă de fel, aşa am fost crescută, educată. Mi-a fost foarte greu să-mi ia cineva toată energia de dimineaţa până seara."

În ceea ce priveşte ieşirea din "Fermă", Claudia Pavel consideră că "am plecat la momentul oportun, pentru că scandalurile nu ajunseseră la un asemenea nivel la care clar nu-mi făceau cinste. Da, am fost atacată, am reacţionat ca atare. În mod normal, aşa cum am spus, eu nu sunt un om conflictual, nu m-aş lua de nimeni niciodată, chiar dacă nu-mi convine ce face. Eu n-am făcut decât să răspund unor atacuri şi, e adevărat, uneori am răspuns destul de violent. (...) Nu încerc să găsesc circumstanţe atenuante nici pentru al ei, nici pentru al meu, dar este foarte greu să fii în condiţiile în care eram noi acolo şi să fii atacat încontinuu, de dimineaţa până seara."

În final, artista se detaşează de tot ce s-a întâmplat în reality show. "Un lucru vreau să fie clar: eu nu am nimic, la nivel profund, cu oamenii ăştia, nu le port pică.(...) Discuţiile au fost discuţii, ce rămâne rămâne în urmă. (...) Se ştie clar că acolo a fost un grup care nu mă plăcea deloc, încă de la început, şi eu am reacţionat ca atare, că sunt om, sunt vie, îmi curge sânge prin vene, îmi bate inima, sunt latină, sunt pasională."

De altfel, imediat ce a ieşit din "Ferma", Claudia Pavel a profitat de acest boom de expunere şi-a reluat activitatea, lansând imediat un nou clip cu Bibanu', care beneficiază acum de o publicitate sporită.