Clipe emoţionante pentru Pavel Bartoş. Una dintre fiicele sale a împlinit 18 ani, iar actorul i-a transmis un mesaj important

2 februarie, 2022
1 bartos jpg jpeg

Tată de fete, îndrăgitul actor a mai trecut printr-un moment copleşitor. Una dintre fiice a ajuns la importanta vârstă de 18 ani.

Pavel Bartoş este topit după cele trei fiice ale sale şi a marcat evenimentul important cu un mesaj emoţionant pe care i l-a transmis Evei la majorat: „La mulţi ani, draga mea Eva! Ai împlinit 18 ani! Te iubesc, te preţuiesc, te admir şi tare îţi mulţumesc că ai ales ca eu să fiu tati al tău! Nu sunt tăticul perfect, nici nu ştiu dacă e posibil aşa ceva, dar sunt un tătic care învaţă zi de zi. Am înţeles în timp că principalele calităţi ale unui părinte sunt să iubească necondiţionat, să comunice şi să fie alături de copil, dar mai ales să aibă răbdare, multă răbdare, enorm de multă răbdare! La capitolul răbdare încă mai învăţ, dar învăţ odată cu tine!

3 pavel jpg jpeg

Eva, draga lui tati, zboară, îndrăzneşte, visează, iubeşte, fii iubită, fii dreaptă, ajută, lasă-te ajutată, poţi să şi greşeşti, nu-i nimic, important este să înveţi din acele greşeli, să mergi mai departe, să fii puternică, mai înţeleaptă, să fii tu! Eu am mare încredere în tine! Sunt atât de mândru de tine! Sunt atât de fericit cu tine!”, a scris Pavel pe pagina sa de socializare, în dreptul unor imagini cu fiica lui de când era mică, dragi amintiri pentru sufletul oricărui părinte.

Postarea a primit zeci de aprecieri şi comentarii, urări de la prieteni, fani, artişti. Cu toate acestea, actorul rămâne discret în ceea ce priveşte viaţa privată, căci nu a publicat imagini recente cu fiicele sale.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg