Codin Maticiuc, mesaj emoţionant pentru fiica lui de un an: "Recunosc că n-am stat mult cu tine"

6 aprilie, 2020
8 codin maticiuc copii 7 jpg jpeg

În urmă cu un an, pe 4 aprilie, în America, Codin Maticiuc devenea tată pentru prima oară. Inima i s-a umplu de bucurie, iar acum povesteşte despre clipele minunate alături de comoara sa: Smaranda. 

Nu mulţi îl vedeau pe Codin Maticiuc tată, cu o mulţime de responsabilităţi pe umeri, ci mai degrabă prin restaurante până dimineaţa. Iată că viaţa lui e total diferită acum, faţă de cea din urmă cu câţiva ani. Fiica lui s-a născut pe 4 aprilie 2019, e cea mai mare bucurie din viaţa lui. Pe vremea aceea, Codin se afla în America, filma pentru "Miami Bici", filmul pe care l-a lansat anul acesta.

Smaranda a crescut, a împlinit un an, iar Codin a ţinut neapărat să îi scrie un mesaj emoţionant. A făcut referire şi la mama lui, doamna Smaranda, dar şi la clipele în care el nu a putut fi alături de familie. Se pare că micuţa a trecut şi prin momente dificile, când a fost internată în spital. 

"La multi ani, dragostea mea.

Te-ai născut acum un an şi parcă nu-mi vine să cred prin câte am trecut deja împreună. Ţi-ai dat seama deja ca numele tău, Smaranda, este numele bunicii tale şi acum ca poţi sa citeşti rândurile astea sigur ai înţeles şi de ce îmi doresc atât de mult s-o moşteneşti încât am forţat un pic ursitoarele în direcţia corectă. Te-ai născut la Miami pentru că tatăl tău muncea la Miami Bici, un film pe care o să-l vezi şi tu cândva dar mai ai de aşteptat, domnişoară. Datorita acestui lucru ai tu acum două cetăţenii şi cândva am sa te rog sa mergi sa votezi şi la ei ca văd că nu prea se mai descurca.

În schimb, din cauza aceluiaşi lucru când ai împlinit o lună şi ai plecat cu mama ta în ţară mi-ai răcit îngrozitor. Îmi cer scuze iubita mea pentru asta. O am pe suflet şi acum. E din vina mea ca te-ai născut pe un meleag unde nu am putut sa te cresc măcar până la imunitatea aia de la un an. Iartă-mă. Te-ai întors în ţară şi ai stat aproape o lună fără mine căci eu mai aveam de muncit la film. M-am întors şi am mai recuperat. Ţi-am schimbat chiar şi unul-doua scutece mai mult cat sa pot sa ma cert cu tine pe tema asta mai târziu când vei fi total nerezonabila.

Vreau să-ţi spun ca nu cred ca a existat vreun copil mai vesel şi plin de zâmbete ca tine anul ăsta. De fapt nu cred ca îţi spun ţie căci o să-ţi pese mult prea puţin şi mult prea târziu. Îmi spun mie, mie cel din viitor care probabil va fi enervat de toanele tale şi vreau să-mi amintesc câte râsete necondiţionate mi-ai dăruit. Mie. Mie cel care ma hraneam cu râsetele spectatorilor de la Miami Bici, obţinute cu muncă multă. Eu primeam asta acasă gratis dar parcă nu apreciam. Te-am botezat, iubita mea, la biserica construită de bunicul tău care, am uitat să-ţi spun, e topit după tine.

2 codin maticiuc si fiica sa 2 jpg jpeg

Îţi recunosc ca n-am stat mult cu tine. Am şi muncit mult acest an intre Miami Bici, un proiect la TV, o carte la care muncesc de doi ani şi câteva firme. Doar ca nu e o scuză, că doar am avut timp şi de Neversea şi de TIFF şi de Untold şi de nişte LOFTuri. Îmi pare rău că n-am ajuns cu tine la munte şi ca la mare când mergeai tu pe plajă dis de dimineaţă cu mămica veneam şi eu matol direct de la festival. Ai şi răcit o dată puternic şi ai stat în spital vreo trei zile cu branula în mânuţa ta mică. Tot cu mama ta ai stat, eu doar v-am vizitat zilnic.

Cu trei săptămâni înainte sa împlineşti primul tău an ceva s-a întâmplat de care am să-ţi povestesc cândva. Acel ceva m-a obligat sa petrec mai mult timp cu tine. Am stat în casă amândoi mult mai mult decât deobicei. Deodată toate treburile mele au dispărut. Am stat cu tine în braţe mai mult. Cinematografele s-au închis cu Miami Bici cu tot. Te-am observat mai bine. Filmările TV s-au amânat. Mi-ai zâmbit ca deobicei şi de data asta am avut timp să-ţi zâmbesc înapoi.", a scris Codin Maticiuc. Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}