Colin Firth s-a despărţit de soţie, după 22 de ani de mariaj! Care este motivul separării?

17 decembrie, 2019
1 colin gettyimages 914948026 jpg jpeg

Cei doi au confirmat oficial despărţirea, declarând că rămân prieteni apropiaţi, de dragul copiilor

Ce i-a putut face să ia o astfel de decizie radicală după 22 de ani de căsnicie? Ei bine, cei doi nu au putut trece, oricât şi-au dorit, peste straniul scandal de anul trecut din luna martie, care ascunde multe hibe ale mariajului lor. Pentru cine nu-şi mai aminteşte, actorul din Bridget Jones şi soţia lui, producătoarea de film Livia Giuggioli (50) au declarat atunci că prietenul ei din copilărie, Marco Brancaccia, o hărţuieşte. Jurnalistul italian care lucra la agenţia de ştiri Ansa ar fi început din septembrie 2016 să le trimită soţilor mesaje de ameninţare pe toate căile: apeluri telefonice prin care îi anunţa că va scrie articole defăimătoare, SMS-uri, e-mail-uri cu poze compromiţătoare. Livia susţinea că Marco ar fi început să facă asta pentru că nu suportase să fie îndepărtat din vieţile lor.

Firth (59) a alertat procurorii italieni, care i-au confiscat jurnalistului laptopul şi telefonul. Lucrurile au ieşit la iveală tot în primăvara anului trecut, chiar în comunicatul dat de soţi pentru The Times: „În urmă cu doi ani, Colin şi Livia luaseră decizia să se separe o perioadă. În acea perioadă de pauză din mariajul lor, Livia a avut o aventură cu domnul Brancaccia. Ulterior, soţii Firth s-au împăcat. Iar domnul Brancaccia a început o campanie înfricoşătoare de hărţuire dusă pe parcursul mai multor luni. Din motive evidente, soţii Firth nu şi-au dorit să facă publice aceste informaţii”, spune comunicatul oficial.

De partea cealaltă, Marco a negat orice acuzaţie şi a susţinut că Livia a pretins că e hărţuită pentru a acoperi legătura cu el. „A vrut să-l părăsească pe Colin pentru mine. Aşa-zisa hărţuială de care sunt acuzat a constat în două mesaje pe Whatsapp după ce ea a pus capăt relaţiei noastre în iunie 2016 şi un e-mail. I-am scris un e-mail lui Colin Firth despre relaţia mea cu Livia, mesaj pe care acum îl regret. Iar ea a depus o plângere împotriva mea, de teamă că aş putea divulga în presă secretele pe care mi le spusese când eram împreună despre mariajul ei. În anul în care am fost împreună mi-a trimis sute de mesaje de iubire, poze, filmări, chiar şi jurnalul ei”, declară Brancaccia, care a povestit pentru Daily Mail că relaţia extraconjugală a început în vara lui 2015, după un party dat de soţii Firth la casa lor din Umbria, Nordul Italiei, şi a durat 11 luni.

Un trecut care, odată ieşit la iveală, le-a spulberat liniştea mariajului... Căsătoriţi din 1997, Colin şi Livia sunt părinţii a doi copii - Luca (18) şi Matteo (16). Cel mai recent, soţii au fost fotografiţi împreună în septembrie, la Green Carpet Fashion Awards, din cadrul Săptămânii Modei de la Milano. Surprinzător pentru rolurile bune pe care le-a făcut, Colin are o avere de doar 25 de milioane de dolari, care va fi pusă în discuţie la divorţ.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg