Conacul Playboy e bântuit de fantome. Iată ce spune fosta iubită a lui Hugh Hefner: ”Mi-a apărut în dormitor....”

15 octombrie, 2021
1 bridget marquardt jpg jpeg

Bridget Marquardt, fost iepuraş Playboy şi fosta iubită a lui Hugh Hefner are câteva poveşti cu adevărat înfricoşătoare.

Starleta ajunsă acum la 48 de ani a vorbit miercuri în podcast-ul ”Dark House”, care studiază activitatea paranormală, despre apariţiile misterioase de la celebrul conac Playboy, cândva un rai al lui Hugh Hefner, în care dădea adevărate petreceri deşănţate, cu iepuraşi Playboy sexy, şampanie şi băi nocturne în multele piscine şi jacuzzi-uri de acolo.

Evenimentele organizate de fondatorul Playboy erau celebre şi extrem de dorite de starurile de la Hollywood şi nu numai. Acum, potrivit lui Bridget Marquardt,celebrul conac a devenit un paradis al fantomelor.

Femeia care i-a stat alături lui Hefner între anii 2002 – 2009 afirmă că fantoma unei foste angajate la conac a apărut lângă dormitorul ei, în timp ce avea o seară relaxantă cu sora sa şi cu o prietenă, în vremea în care locuia acolo.

”Stăteam pe pat cu sora mea şi cu prietena noastră, Stacy. Vorbeam la un pahar de vin, iar televizorul era aprins. Dintr-o dată, toate am văzut cum o femeie a apărut în dulapul meu şi stătea în picioare.”

Înainte ca fostul star Playboy să se dezmeticească, fantoma s-a evaporat. ”Avea părul negru şi lung, era foarte palidă şi foarte slabă.”, a mai adăugat Marquardt.

Din fericire, fosta iubită a lui Hefner a explicat că nu a fost înspăimântată, ba chiar a recunoscut-o. Ea e de părere că e vorba de o fostă angajată, o secretară care a lucrat la conac: ”Era foarte prietenoasă, ca o mamă pentru noi. Ştia totul despre fete şi despre animalele de companie de la conac. Era uimitoare”, a mai adăugat femeia în podcast.

Proprietatea fabuloasă a lui Hugh Hefner, celebrul conac Playboy se află în Los Angeles, are 29 de dormitoare şi a fost vândut cu 100 de milioane de dolari, la scurt timp după moartea sa, în 2017.

Marquardt e de părere că acest conac e bântuit, fiindcă îşi aminteşte cum Hugh Hefner însuşi îi spusese că prima proprietară murise în condiţii dubioase acolo: a fost împinsă sau s-a sinucis şi credea că, de atunci, spiritul său începuse să bântuie împrejurimile.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg