Connect-R: "La ce bun toate hainele de firmă, dacă nu le mai poţi expune în public"

23 martie, 2020
1 connect r jpg jpeg

Connect-R vede în pandemia cu care ne luptăm o lecţie de viaţă. Artistul are convingerea că devenisem mult prea superficiali, că uitasem să mai apreciem lucurile esenţiale, că totul era o iluzie clădită pe superficialitate. Solistul crede că în acest mod vom ajunge să apreciem mai mult naturalul.

"Obişnuiam să trăim în iluzie! Tot ce credeam dimineaţă, seară devenea minciună şi tot ce simţeam în amiază, noaptea ne făcea să ne simţim goi. Trăim într- o contradicţie totală!.Căutam împlinirea în materie, bani, faimă, putere şi, deşi mulţi dintre noi le-am atins, tot simţeam că lipseşte ceva ! Ceva-ul se numeşte Noi „The real ones”! Noi cei care timp de 9 luni în pântece nu trebuia să facem nimic pentru a ne dezvolta, făcea natura pentru  noi!

Noi cei care atunci când eram mici aveam un singur scop, acela de a ne bucura! Dar de când a apărut EGO ( Edge GOD Out) bucuria a început să se alimenteze doar din exterior! Din Bani, faimă, putere! Noroc cu natura, că e o Şcoală prestigioasă care mai trimite câte un Profesor dur, aşa cum e CoVidul ,să ne reînveţe, să ne reînvie, din păcate chiar prin moarte!

La ce bun toate hainele de firmă, dacă nu le mai poţi expune în public, pentru că pe stradă nu mai e nimeni!? La ce bun toate hiturile tale când ţoată lumea simte să asculte muzică de alinare ? La ce folos maşină ta cu motor de nu ştiu care, din moment ce nimeni nu se mai grăbeşte nicăieri?! La ce folos frumuseţea ta, când jumătate din faţă e acoperită de masca antivirus ?!

Trebuie să ne întoarcem la natură! La natură noastră! Să învăţăm de la ea! Un animal în faţă altui animal nu e nici mizerabil nici dezirabil ! E doar un alt animal ! Copacul nu spune despre alt copac: ia uite ce a înflorit àla! Copacii doar înfloresc! Doar noi oamenii avem păreri, punem etichete, judecăm în fel şi chip!

Asta e lecţia pe care natura a venit să ne-o arate! Întoarcerea la natura noastră ! Cineva spunea mai demult că Dumnezeu nu e „cinstit”, că dacă ar fi „cinstit ” n-ar mai salva pe nimeni ! Mulţumim Doamne pentru lecţie şi îndurare. Să fiţi sănătoşi!'', scrie solistul pe Facebook.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg