Connect-R, mesaj neaşteptat pentru Misha. Au divorţat, dar sunt mai apropiaţi ca niciodată: "Eşti îngerul copilului nostru"

9 martie, 2021
1 connect r misha si fiica lor jpg jpeg

S-au despărţit de ani de zile, dar acum sunt mai apropiaţi ca niciodată de dragul fetiţei lor. Misha şi Connect-R au o relaţie specială pentru Maya! Ce urare i-a făcut artistul fostei soţii de 8 Martie? 

Misha şi Connect-R au decis să divorţeze în 2017. Anunţul a surprins atunci, nimeni nu se aştepta ca cei doi să ajungă la despărţire. Formau cuplul perfect, aveau o relaţie perfectă, un copil superb...dar lucrurile nu au mai funcţionat şi au preferat să o ia pe drumuri diferite. De-a lungul ultimilor ani, cei doi au fost extrem de apropiaţi, mereu împreună la evenimente de familie, la serbările micuţei de la grădiniţă, la zilele ei de naştere. 

Mulţi au crezut că cei doi artişti s-au împăcat. Nu au discutat niciodată public despre împăcare, pare că le e bine aşa cum sunt. Connect-R a uimit acum cu cele mai frumoase cuvinte de 8 Martie la adresa Mishei. O laudă pentru felul ei de a fi, pentru că este mamă mai presus de toate. 

"Se spune că o fată devine femeie atunci când îşi începe viaţa sexuală! Eu zic ca devine femeie atunci când naşte duh! Atunci când dă viaţă! Şi totuşi multe fete nasc copii, dar nu devin mame! Mamă eşti atunci cand reuşeşti să-ti dai seama că, copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine. Mama înseamnă să ai timpanele pregătite pentru a suporta ţipetele copilului tău, atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaşte.

Mama înseamnă sa renunţi, bineinţeles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la ieşirile in club, la tot felul de distracţii de fetiţe! Şi să stai seara să-ţi adormi copilul! Să-i spui povesti ca să aibă vise frumoase! Să te poţi trezi dimineaţa, ca să-i faci pachet pentru grădiniţa, să stai să-ţi îngrijeşti îngeraşul când e răcit, sau are otită! Să renunţi la orgoliul tău, în certurile cu soţul tău, doar pentru liniştea copilului tău! Practic la finalul zilei, el, copilul tău, sa fie tot ce contează pentru tine! Nu e mama cea care dă viaţa unui copil, ci mai degrabă cea care-şi dă viaţă pentru copil!! Mulţumesc, Misha pentru că eşti mama, pentru că eşti îngerul copilului nostru", a scris cântăreţul pe Instagram. 

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr)

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
mihai22 jpg
monica25 jpg
ben1 jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg