Corina Chiriac, despre pandemia de coronavirus: "Eu cred că cifrele sunt umflate. Dacă îmi sună clopoţelul, oricum voi pleca"

23 octombrie, 2020
5 corina chiriac despre coronavirus 3 jpg jpeg

Corina Chiriac îşi susţine propria părere legată de pandemia de coronavirus. Celebra artistă a declarat că face parte dintre cei care consideră că cifrele actuale ale infectărilor cu noul coronavirus sunt „umflate”.

Corina Chiriac, fără vreo reţinere, a spus clar că ea consideră că cifrele actuale ale pandemiei în România sunt mult mai mari decât realitatea: „Eu fac parte dintre cei care cred că cifrele sunt umflate. Aici intrăm într-o controversă, este o Cutie a Pandorei pe care nu vreau să o deschid. Este important să fii informat din toate câte puţin. A fi autodidact nu este o ruşine, este o mândrie, spunea tata.”, a spus artista pentru emisiunea Gândul Live. 

Celebra cântăreaţă a mai adăugat că îi e dor de întâlnirile cu prietenii. „În această perioadă mi-e dor de prieteni. Cu unii mă vad, în particular, câte doi-trei, în siguranţă. Mi-e dor de şueta românească, de stat la taclale. Îmi este teamă că societatea umană poate claca în anumite perioade din cauza izolării. Mie nu mi-e frică de mine, eu cred în Dumnezeu. Dacă îmi sună clopoţelul, oricum voi pleca. Eu mai cred şi în vieţile succesive.”

Corina Chiriac afirmă că perioada comunismului era mai bândă decât perioada pe care o trăim acum

stanga
dreapta
1 corina chiriac despre coronavirus 4 jpg jpeg
5 corina chiriac despre coronavirus 3 jpg jpeg
3 corina chiriac despre coronavirus 2 jpg jpeg
8 corina chiriac4 jpg jpeg

„Comunismul era un sugar cu suzeta în gură faţă de vremurile actuale, îndrăznesc să spun asta, pentru că am trăit acele vremuri şi ştiu ce a fost bun şi rău. În vremurile astea, dacă la început casa mea a fost o închisoare, având peste 65 de ani, ulterior casa mea a devenit un adăpost”.

În aceste luni, Corina Chiriac a avut mai mult timp pentru ea, s-a rugat mult: „Eu sunt bine, cu ajutorul lui Dumnezeu. M-am gândit ce să vă spun, util… Pentru mine această perioadă a fost benefică. Eu l-am avut duhovnic pe arhimandritul Papacioc. Eu am trecut în urmă cu 20 de ani printr-o depresie foarte mare, din cauza unor necazuri, am fost foarte supărată, au murit părinţii, au fost mai multe necazuri.”

1 corina chiriac despre coronavirus 4 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg