Coșmarul procesului dintre Depp și Heard. Amber spune că a fost lovită, pălmuită jignită și înșelată de actor

6 mai, 2022
FotoJetDepp jpg

Din imaginile cu Amber Heard în timp ce depune mărturie împotriva lui Johnny Depp, vedem cât de mult a zdruncinat-o pe femeie această căsătorie.

Miza este uriașă. El a dat-o în judecată pentru 40 milioane de dolari, susținând că acuzele ei i-au afectat cariera și reputația.

Amber Heard jpg

În schimb, Amber Heard contestă acuzațiile și a deschis la rândul său un proces împotriva actorului, în care cere daune de 80 milioane de dolari, afirmând că avocații lui Depp o acuză pe nedrept că ar fi mințit atunci când l-a acuzat pe actor.

Amber Heard (2) jpg

Lupta din instanță este acerbă, iar Amber Heard pare că retrăiește groaza momentelor care au marcat-o în timpul mariajului.

În a doua mărturie pe care a depus-o în sala de judecată, actrița înlăcrimată a descris cum a fost agresată de Johnny Depp în avionul său privat, în fața echipajului de bord.

Heard susține că Depp a lovit-o și a plesnit-o și a numit-o ”târfă”. Actrița în vârstă de 36 de ani a descris pe larg într-o mărturie anterioară ce bătăi a primit de la starul ”Piraților din Caraibe”, dar și cum a înșelat-o.

Fosta lui soție a mai adăugat acuze astfel în proces, povestind incidentul din avion, din luna mai a anului 2014, în timp ce zburau într-o cursă privată din Boston la L&A.

Depp jpg

Depp neagă că ar fi agresat-o fizic pe Heard. Referitor la scena din avion, Amber a mai adăugat că actorul ”duhnea a alcool și iarbă, iar respirația sa era dezgustătoare.” Acest lucru a marcat-o, a spus ea în sala de judecată, în cadrul procesului greu, în care cei doi foști soți se acuză și caută fiecare să-și repare reputația, dar și să-și îngroașă conturile bancare.



Recente pe Ok! Magazine

Al Di Meola  jpg
Diana Șucu, foto Sorin Stana/Ok Magazine (4) jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png