Courteney Cox regretă procedurile cosmetice care i-au schimbat fizionomia. Actriţa spune că arăta ciudat

21 februarie, 2022
1 profimedia 0659613988 jpg jpeg

În viaţa fiecărei femei, vine o vreme când simte că este nevoie de intervenţii cosmetice mai serioase.

Speriată de riduri mai ales când lumea are aşteptări mari de la vedete, şi Courtney Cox a acceptat să îşi facă injecţii ce promit întinerirea, dar din păcate nu au făcut decât să o transforme în rău. Însăşi vedeta recunoaşte că arăta foarte ciudat.

Bruneta din Friends, acum în vârstă de 57 de ani, e de părere că niciodată nu şi-ar mai face astfel de proceduri. Ea a declarat ”Sunday Times Style Magazine”: ”Vine o perioadă când începi să nu te mai recunoşti. Mi-am dat seama că mă schimb, că îmbătrânesc. Şi am început să-mi vânez tinereţea. Nu am vrut să dau drumul anilor frumoşi să plece atât de repede. Nu mi-am dat seama cât de mult mă schimbau injecţiile. Acum nu aş mai face această greşeală”, a recunoscut ea cu regret. Şi este decisă să îmbătrânească graţios.

Anul trecut, toţi actorii din Friends s-au reunit. Şi dintre toţi, putem spune cu siguranţă că Jennifer Aniston şi Courtney Cox sunt cele două doamne care au îmbătrânit cel mai frumos.

Cox recunoaşte că mult timp a fost ok cu procedurile, însă la un moment dat şi-a dat seama că trebuie să se oprească: devenise altcineva, era de nerecunoscut.

Asta nu înseamnă că a renunţat la îngrijire. Actriţei îi place să testeze produse noi, însă neapărat non-invazive: ”Mă dau în vânt după produse noi”, recunoaşte vedeta. Şi mărturiseşte că efectiv nu poate să creadă. Că în trei ani vârsta ei va începe cu cifra 6. Este într-adevăr, un moment delicat. Şi probabil că toate femeile îl înţeleg şi doresc să îl amâne cât mai mult.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg