Courteney Cox regretă procedurile cosmetice care i-au schimbat fizionomia. Actriţa spune că arăta ciudat

21 februarie, 2022
1 profimedia 0659613988 jpg jpeg

În viaţa fiecărei femei, vine o vreme când simte că este nevoie de intervenţii cosmetice mai serioase.

Speriată de riduri mai ales când lumea are aşteptări mari de la vedete, şi Courtney Cox a acceptat să îşi facă injecţii ce promit întinerirea, dar din păcate nu au făcut decât să o transforme în rău. Însăşi vedeta recunoaşte că arăta foarte ciudat.

Bruneta din Friends, acum în vârstă de 57 de ani, e de părere că niciodată nu şi-ar mai face astfel de proceduri. Ea a declarat ”Sunday Times Style Magazine”: ”Vine o perioadă când începi să nu te mai recunoşti. Mi-am dat seama că mă schimb, că îmbătrânesc. Şi am început să-mi vânez tinereţea. Nu am vrut să dau drumul anilor frumoşi să plece atât de repede. Nu mi-am dat seama cât de mult mă schimbau injecţiile. Acum nu aş mai face această greşeală”, a recunoscut ea cu regret. Şi este decisă să îmbătrânească graţios.

Anul trecut, toţi actorii din Friends s-au reunit. Şi dintre toţi, putem spune cu siguranţă că Jennifer Aniston şi Courtney Cox sunt cele două doamne care au îmbătrânit cel mai frumos.

Cox recunoaşte că mult timp a fost ok cu procedurile, însă la un moment dat şi-a dat seama că trebuie să se oprească: devenise altcineva, era de nerecunoscut.

Asta nu înseamnă că a renunţat la îngrijire. Actriţei îi place să testeze produse noi, însă neapărat non-invazive: ”Mă dau în vânt după produse noi”, recunoaşte vedeta. Şi mărturiseşte că efectiv nu poate să creadă. Că în trei ani vârsta ei va începe cu cifra 6. Este într-adevăr, un moment delicat. Şi probabil că toate femeile îl înţeleg şi doresc să îl amâne cât mai mult.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg