Crăciunul pentru Cătălin Măruţă: "Acum e despre muncă, evenimente, gălăgie. Îmi e dor de liniştea aceea care îmi arăta că, de fapt, Crăciunul înseamnă ACASĂ"

24 decembrie, 2020
3 catalin maruta de craciun 1 jpg jpeg

Cătălin Măruţă a vorbit despre Crăciunul de acum ani de zile, de când era copil, şi despre Crăciunul de acum, când are soţie, copii. Spune că pentru el Crăciunul înseamnă ACASĂ!

A avut o copilărie fericită, cu amintiri frumoase de Crăciun!

"Văd şi simt sărbătorile de ieri ca şi cum aş fi şi acum acolo, de câte ori ma întorc cu gândul în copilărie. Mă teleportez pur şi simplu şi stiu exact unde era perdeaua în camera bunicii mele, unde erau icoanele, unde era soba, de unde sărea motanul Costică pe mine. A  rămas cu mine mirosul de portocale – ACEL MIROS, pentru ca parcă portocalele de ieri nu se simt ca cele de azi. Şi parcă văd pe şifonier bananele cumpărate verzi şi puse să se coacă. Şi ţin foarte bine minte mirosul care anunţa sărbătoarea: acela de dupa curăţenia generală, care parcă era mai curăţenie ca azi, când avem atâţia detergenţi. (...) Un moment foarte viu în minte e cel în care chiar am simţit că există Moşu’ : mă uitam pe fereastră, stateam cu nasul turtit pe sticla îngheţată şi când m-am întors, apăruseră cadourile. Am ştiut şi simţit atunci că există Moşu'. La fel îmi amintesc de momentul în care a venit tata cu un sac de cadouri şi mi-a zis că s-a întâlnit cu Moşu’pe tren. A fost magic. Cel mai frumos cadou din acel sac era un binoclu pe care mi-l amintesc perfect", a spus Cătălin Măruţă pentru Pro TV. 

1 catalin maruta in copilarie jpg jpeg

Duce dorul vremurilor de atunci, dar şi acum are parte de bucurii alături de familia lui frumoasă.

"Nu mai am jucăriile copilăriei. Nu mai am nici măcar una din săbiile pe care le făceam noi, băieţii, din brazii aruncaţi la Sfântul Ion. Iar când mă întorc la Bălăneşti, la bunici, parcă tot ce mi se părea atât de mare ieri, acum mi se pare mic. Şi, în mod surprizător, asta doare un pic, mai ales că vezi că timpul trece şi locurile care înseamnă atât de mult pentru tine se deteriorează, se strică.

Parcă azi nu mai e Crăciunul de ieri. Acum e despre multa muncă, petreceri, evenimente, gălăgie, agitaţie, trafic. Mie imi e dor de liniştea aceea care îmi arăta că, de fapt, Crăciunul înseamnă ACASĂ."

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg