Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez: iubire interzisă prin lege

4 februarie, 2023

Ronaldo a început 2023 în forță.

S-a mutat cu iubita și copiii în Arabia Saudită, unde este plătit regește ca fotbalist. Dar unde legea pedepsește concubinajul. Iar asta nu e singura problemă în cuplul Ronaldo-Georgina.

Ronaldo Georgina profimedia 0750222388 jpg

După ce anul trecut a fost unul dezastruos pentru jucătorul portughez, încheiat cu eșecul de la Mondial, iată că acum Ronaldo face din nou ce știe el mai bine: doboară recorduri. Noul jucător-vedetă al echipei Al-Nassr din Arabia Saudită va încasa circa 200 de milioane de euro pe an, devenind astfel cel mai bine plătit fotbalist din istorie. 

Așa că superstarul și iubita lui, Georgina Rodriguez, s-au mutat cu cei cinci copii ai lor în capitala Arabiei Saudite, Riyadh, pentru început locuind la hotelul Four Seasons. Până vor intra în posesia reședinței permanente, cei doi se lăfăie în luxosul hotel, unde cheltuielile lor lunare se ridică la aproximativ 280.000 de euro. Și unde, evident, au parte de absolut tot ce-și doresc în materie de lux. „Sunt un jucător unic. Am doborât toate recordurile posibile în Europa și vreau să fac același lucru și aici. Contractul meu e unic pentru că și eu sunt un jucător unic, e normal“, a sintetizat starul în stilul său caracteristic înțelegerea epocală încheiată cu noua sa echipă.

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg

În schimb, rămâne de văzut cât de ușoară va fi adaptarea într-o țară plină de restricții precum Arabia Saudită. Celebrul cuplu s-a lovit de probleme din prima clipă. În primul rând, legislația statului nu permite ca un bărbat și o femeie să locuiască împreună dacă nu sunt căsătoriți. Iar Ronaldo și Georgina, deși se iubesc din 2016, nu și-au oficializat încă relația. Se pare că în această privință s-a ajuns totuși la un consens. Conform informațiilor furnizate de agenția de presă spaniolă EFE, se va face o excepție în cazul celor doi. „În ziua de azi, statul lasă de la el atunci când vine vorba de străini, chiar dacă legea interzice locuitul împreună în afara căsătoriei“, a explicat un avocat pentru agenția citată. Mai mult, celebrul cuplu a trebuit să apeleze la un artificiu ca Georgina să poată obține viza. „Orice femeie care dorește viză de intrare în Regat trebuie să fie soție, om al muncii sau rudă de gradul 1 cu un cetățean al Regatului“, a menționat aceeași sursă pentru EFE. Astfel că, așa cum a dezvăluit presa internațională, în documentul oficial Georgina figurează drept menajeră. Însă, chiar dacă a reușit să fenteze legea într-un fel sau altul, tânăra de 28 de ani tot va trebui să țină seama de o serie de reguli stricte, aproape imposibil de urmat dacă ești obișnuită cu un stil de viață opulent și cu un stil vestimentar sexy, sumar, mulat...

Așa cum a notat publicația Marca, partenera lui Ronaldo urmează să înfrunte un sistem deloc prietenos cu femeile. Printre altele, bruneta cu forme „trebuie să poarte abaya în public (nr. articol vestimentar care acoperă corpul aproape în totalitate) și să se îmbrace cu modestie.“ Iar asta nu pentru o lună, două, ci pentru doi ani și jumătate, cât va dura contractul lui Ronaldo cu Al-Nassr. E de ajuns să dai o căutare pe Google cu numele ei ca să vezi cât de greu îi va fi să se adapteze la noile rigori. Umblă vorba că bruneta nu a fost foarte încântată să-și lase în urmă prietenii și viața lejeră pentru a-l însoți pe Ronaldo în noua provocare. De altfel, se tot vorbește despre o despărțire iminentă, alimentată de un video urcat de Crăciun pe rețelele sociale de Crăciun. E vorba de un filmuleț în care Georgina îi oferă cadou lui Ronaldo un Rolls Royce, ce trădează, așa cum au observat jurnaliștii emisiunii mondene Socialite, lipsa chimiei de cuplu. Se vehiculează că cei doi mai sunt împreună doar de gura lumii, pentru a nu rata contracte de imagine, ba chiar se zvonește că au amânat planurile de nuntă. Mulți cred că e posibil ca presupusa criză de cuplu să fi fost amplificată de eșecul lui Ronaldo la Mondial. Fotbalistul, capitan al echipei naționale a Portugaliei, a fost eliminat în sferturile de finală de Maroc și a trebuit apoi să privească neputincios cum marele său rival Messi ridică trofeul suprem. Asta după ce la finalul lui 2022 tăia brusc colaborarea cu Manchester United, din cauza unui scandal răsunător. Știind firea extrem de orgolioasă a fotbalistului-fenomen, nu ar fi de mirare ca acesta să fi dus acasă nervii și frustrările.

În plus, Ronaldo și Georgina sunt deja epuizați emoțional. Cei doi au trecut printr-un episod traumatizant anul trecut, după ce tânăra a născut gemeni, dintre care numai unul a supraviețuit. „A fost cel mai complicat an. Cel mai fericit moment a coincis cu cel mai trist moment posibil. E ceva ce mă va urmări toată viața și nu voi putea uita nicicând“, s-a confesat Georgina Rodriguez în numărul de ianuarie 2023 al revistei Elle Spania. Tânăra a vorbit și despre numeroasele zvonuri care circulă pe seamă sa și a faimosului partener: „Dacă îmi cauți numele pe Google o să citești că sunt în scandal cu familia lui Cristiano, că am o soră care îmi cere bani și că am avut o dispută, ceva, cu Rosalia (nr. artistă spaniolă). Viața mea e mult mai simplă de atât. Detest conflictele, nu m-am certat niciodată cu nimeni. Cel mai rău e că tot ce se scrie e minciună. Nu mă reprezintă. Dacă eram altcineva și citeam toate acește știri scrise despre mine, nici mie nu mi-ar fi plăcut de mine. Viața e și așa plină de greutăți, ce rost au conflictele cu alți oameni?“. Dacă ea evită scandalurile, scandalurile se țin scai de ea încă din ziua în care s-a aflat că a devenit iubita lui Ronaldo, după ce acesta a remarcat-o la magazinul Gucci din Madrid, unde lucra ca vânzătoare. Între timp femeia i-a oferit sportivului doi copii, Alana (5) si Bella (9 luni) și este foarte atașată de ceilalți copii ai iubitului ei, Cristiano Jr (12) și gemenii Eva și Mateo (5), proveniți din mame-surogat. „N-am văzut în viața mea un bărbat atât de frumos și de atent. Și da, sunt iubita celui mai bun fotbalist din lume, dar lumea nu trebuie să se folosească de asta ca să mă atace. Sigur că relația cu el mi-a deschis multe uși, dar eu am pus mereu pasiune în tot ce am făcut, fie că am lucrat ca menajeră, vânzătoare sau model“, a mărturisit Georgina în aceeași revistă Elle.

Pentru moment, Ronaldo este mult prea ocupat cu adaptarea la Al-Nassr ca să-și bată capul cu zvonurile despre relația de cuplu. Mai ales că mulți văd mutarea în Arabia Saudită ca pe o decizie fatală pentru cariera sa. „Sincer să fiu, nu prea îmi pasă de ce spune lumea“, declară scurt jucătorul, de la înălțimea milioanelor de dolari care-i intră sistematic în cont.

Cu siguranță că Ronaldo și Georgina vor duce o viață de huzur în Arabia Saudită, cel mai probabil imuni la zvonurile care circulă pe seama lor, însă rămâne de văzut cât de repede se vor adapta la regulile societății musulmane. Și cu ce preț.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg