Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman se gândesc la o împăcare? "Niciodată să nu spui niciodată"

11 februarie, 2021
2 vlad2 jpg jpeg

Se gândesc la o împăcare? După nouă ani de relaţie, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au decis să se separe. În continuare se înţeleg bine...oare vor deveni iar iubiţi?

Pe 1 februarie, printr-un clip postat pe reţelele de socializare, Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au anunţat că se despart după nouă ani de relaţie: "Acesta va fi un video greu de făcut şi ai ales greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-aţi fost mereu alături, ne-aţi susţinut şi meritaţi să ştiţi adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi.

Cris şi cu mine ne-am despărţit. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni. O să ne avem spatele unul celuilalt. Este greu, de trei săptămâni plângem într-una, am perpelit decizia aceasta pe toate părţile şi am ajuns la concluzia că este cel mai corect lucru pe care îl putem face pentru noi ca indivizi.

6 cristina ciobanasu si vlad gherman despartire dupa noua ani 2 jpg jpeg

Ce trebuie să înţelegeţi este că 2020 şi-a lăsat amprenta şi asupra relaţiei noastre. Am avut foarte mult timp la dispoziţie în care am stat împreună şi nu am mai lucrat foarte mult. Am avut timp să discutăm şi ne-am dat seama că suntem foarte diferiţi, că ne dorim lucruri diferite şi că ne aflăm în puncte diferite ale evoluţiei noastre. Ce-am arătat până acum, ce am lăsat să se vadă, ce am postat a fost 100% real şi sincer şi toate momentele pe care le-am trăit în cei nouă ani au fost extrem de frumoase. Au fost nouă ani în care am trăit, probabil, cât alţii trăiesc într-o viaţă, doar că, aşa cum este în viaţă, am avut şi momente grele pe care am preferat să le ţinem pentru noi şi am lăsat să se vadă doar părţile fericite şi multă iubire. Eu (n.r. – Cristina) am fost cea care am iniţiat discuţia. Eu (n.r. – Vlad) nu aş fi avut curaj să iniţiez această discuţie chiar dacă ştiam că ajunsesem să nu mai funcţionăm", au transmis ei.

1 cristina ciobanasu si vlad gherman despartire dupa noua ani 7 jpg jpeg

Acum, la 11 zile de la annţul separării, cei doi au apărut în emisiunea lui Dan Capatos împreună, au stat foarte apropiaţi unul de altul şi au vorbit despre o eventuală împăcare. 

Cei doi se înţeleg în continuare foarte bine, dar spun că decizia de a nu mai forma acum un cuplu e cea mai bună: "Niciodată să nu spui niciodată, nu zice nimeni că e pe viaţă. În momentul de faţă asta e alegerea cea mai potrivită pentru amândoi, nu ştim ce se va întâmpla în ani de zile, tocmai de asta am preferat să punem punct acum cât timp ne mai înţelegem bine", a spus Cristina Ciobănaşu la Antena Stars.

Ce s-a întâmplat cu inelul de logodnă oferit Cristinei Ciobănaşu

Vlad Gherman i-a oferit inelul Cristinei Ciobănaşu acum ceva vreme. Ce s-a întâmplat cu bijuteria?

"Inelul l-am pus într-o cutie cu amintiri, cutia noastră cu amintiri comune, atunci când vom simţi nevoia să ne readucem aminte o să fie acolo."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg