Cristina Dorobanţu, înlocuită la Puterea Dragostei: “Sunt emoţionată să păşesc în această nouă etapă din cariera mea"

22 februarie, 2022
3 dorobantu11 jpg jpeg

Cristina Dorobanţu este gata de noua sa misiune. Vedeta renunţă la Puterea Dragostei pentru Ştirile Kanal  D de la ora 07:00 .

“Sunt emoţionată să păşesc în această nouă etapă din cariera mea. E o provocare pe care o aşteptăm şi la care visez de foarte mult timp şi pentru care am muncit enorm. Mă onorează să fiu alături de telespectatori în fiecare dimineaţă, să le ofer acele informaţii de interes, agenda zilei care stă să înceapă, precum şi ştiri relaxate, pozitive, care să ne ajute pe toţi să ne începem ziua şi informaţi, şi binedispuşi. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea de până acum şi vă invit să îmi fiţi alături în continuare în această nouă călătorie, care sper să vă bucure şi să vă facă ziua mai frumoasă şi mai informată”.

Cristina Dorobanţu a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la “Bravo, ai stil”, apoi a evoluat constant trecând prin experienţa de realizator şi prezentor al unei rubrici de succes la cea de co-prezentor şi prezentator al unor formate TV de anvergură. A urmat o nouă provocare în calitate de prezentator al emisiunii “Puterea Dragostei”, un reality show complex, solicitant. Vedeta şi-a exprimat încă de la începutul intrării în televiziune dorinţa de a fi la pupitrul Ştirilor Kanal D şi nu întâmplător s-a şi pregătit pentru acest lucru în paralel cu celelalte proiecte pe care le avea în derulare.  Recente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg