Cristina Ich, motivul pentru care ea şi iubitul său Alex Piţurcă nu sunt ”prieteni” pe reţelele de socializare: ”Ne-am dat de foarte multe ori block...”

5 martie, 2021
Cristina Ich png

Cristina Ich este celebră nu doar pentru frumuseţea sa şi pentru succesul în online, dar şi pentru sinceritatea dezarmantă cu care abordează subiecte delicate din viaţa amoroasă. Bruneta a dezvăluit motivul pentru care ea şi partenerul său, Alex Piţurcă, nu se urmăresc în social media. 

Cristina Ich este, fără doar şi poate, un fenomen în social media, iar notorietatea sa (la fel ca şi numărul de fani) creşte pe zi ce trece tot mai mult. Frumoasa brunetă, comparată la începuturile sale în online cu Angelina Jolie, se diferenţiază de restul altor persoane publice prin dezinvoltura şi transparenţa cu care abordează subiecte delicate. 

screen shot 2021 03 05 at 11 59 01 png png

Vedeta nu se fereşte să discute despre chestiuni controversate, unele dintre subiectele ei preferate fiind interacţiunile dintre femei şi bărbaţi, infidelitatea sau modul în care ne alegem partenerii. De asemenea, nu se fereşte să vorbească despre dinamica relaţiei sale cu Alex Piţurcă, cu care are şi un băieţel.

Cristina Ich a povestit, în stilul caracteristic, amuzant şi incisiv, motivul pentru care, în mod neaşteptat, ea şi iubitul ei nu se urmăresc pe Instagram.

5 cristina ich insarcinata jpg jpeg

Nu ne avem la follow pe Instagram pentru că ne-am dat de foarte multe ori block şi atunci am decis să nu ne mai urmărim. E fix ce trebuie. Când e foarte dulce e foarte dulce, dar şi când e ceartă, e ceartă! Câteodată te face să râzi cu lacrimi, câteodată e mega enervant. (…) El îmi oferă libertate, eu îi ofer libertate”, a dezvăluit frumoasa brunetă. 

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu
Catrinel Marlon la Cannes profimedia 0875276538 jpg
Bella Hadid transparentă la Cannes, Profimedia (3) jpg
Mădălina Diana Ghenea la Veneția, Getty (2) jpg
Bruni Benjamin Biolay jpg