Cristina Şişcanu, atacată pentru că a plecat în vacanţă la Viena. Ce i se reproşează: "Am plâns până aproape de leşin"

28 februarie, 2022
7 cristina9 jpg jpeg

Cristina Şişcanu a reacţionat imediat după ce a fost atacată şi i s-a reproşat că a uitat de rudele din Ucraina şi a plecat în vacanţă, la Viena. Vedeta a ţinut să lămurească lucrurile.

“Staţi cu fundul pe canapea şi vă roade pe voi de ce m-am dus eu la Viena? Cum, cum să ai tupeul să judeci un om şi să îl pui la zid când tu stai la căldurică şi cu mâncărică ? Trebuia să merg pe front , nu la Viena, aşa-i? Iar voi, ipocritelor, să mâncaţi floricele cu telefoanele în mână şi să scrieţi în comentarii că sunt nebună şi că vreau să fiu în centrul atenţiei . Una mi-a scris cum am îndrăznit eu să merg într-o vacanţă romantică cu soţul meu când ei nu îi arde nici de sex în aceste momente. Nici mie. Te-ai liniştit ? Deplasarea la Viena nu a fost romantică deloc. Ieri aproape m-am prăbuşit pe stradă când l-am sunat pe unchiul meu din Ucraina care, împreună cu toată familia, puneau cartoane în geamuri ca noaptea să nu se vadă că este lumină în casă şi îşi pregăteau şi culcuş în beci. Până ieri au fost toţi puternici şi stăpâni pe situaţie … însă la auzirea veştii că au intrat şi cecenii alături de trupele ruse, au clacat! Soldaţii ceceni sunt cei mai cruzi: nu au mamă, nu au tată! Maimuţelor ( v-am catalogat aşa pentru ca doar minaţi comportamentul uman, dar nu sunteţi OAMENI), ştiţi sentimentul acela când cineva dintre apropiaţi se află în pericol de moarte şi tu nu poţi face nimic pentru că nu poţi ? Nu pentru că nu vrei, ci pentru că nu poţi!!! Tot ce puteam să fac este sa fiu tare, să le ţin psihicul ridicat! Am vrut să îi iau pe toţi la mine când a început atacul, dar sunt la 600 de km de graniţa României şi nu au mai apucat să plece pentru că drumurile erau blocate, benzina se raţionalizase la 20 de litri per şofer , iar bărbaţii până în 60 de ani nu au mai avut voie să părăsescă ţara . Singura soluţie a fost ca toată familia să se adune într-un singur loc care până în acest moment nu a fost ţinta atacurilor, dar panica şi spaima sunt mari! Au rămas fără internet . La tv ştirile apar cu întârziere . Aşa că în toată această perioadă am fost într-o permanentă legătură telefonică cu ei, furnizându-le imediat veştile … şi s-au remontat psihic când i-am anunţat că regimentul cecen a fost anihilat de trupele de elită ucrainene. Mădălin a insistat să mergem totuşi în deplasarea pe care o programasem de ceva timp ca să mă ţină cu psihicul sus şi să pot fi un sprijin moral puternic pentru ai mei din Ucraina", a scris Cristina pe o reţea de socializare.

Vedeta recunoaşte că suferinţa e mare în aceste zile.

stanga
dreapta
5 cristina4 jpg jpeg
7 cristina9 jpg jpeg

Am plâns de joi aproape permanent. Am plâns până aproape de leşin, de teamă pentru rude, familie, pentru Moldova, pentru România, pentru noi toti … Trebuia sa fac asta şi intr-o fotografie cu soţul meu sau în 2-3 stories pe care le-am postat de la Viena ? Dacă m-aş fi filmat plângând şi aş fi făcut publice acele momente … m-aţi fi răstignit , acuzându-ma ca cersesc mila şi că sigur caut mai multă notorietate . Aţi avut vreo reacţie până acum faţă de copiii care au murit sfârtecaţi de bombe în Irak, în Siria sau faţă de cei care mor zilnic de foame în Africa ( cu miile ) ? Aţi avut grijă de copiii săraci din România sau aceştia nu merită ajutaţi ? Încă ceva … sunt dezgustată de acele persoane care postează doar pentru că acum e un trend să fii alături de victimele războiului, exploatând la maxim, în propriul lor beneficiu de imagine, o tragedie imensă”.Recente pe Ok! Magazine

ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg