Cristina Şişcanu, luată peste picior de către celebra Chrissy Teigen

15 noiembrie, 2018
2 siscanu jpg jpeg

Soţia prezentatorului Mădălin Ionescu a militat dintotdeauna pentru beneficiile alăptatului, în public sau nu, în detrimentul formulelor înlocuitoare de lapte. Zilele trecute, ea a intrat într-o altercaţie cu fanii modelului Chrissy Teigen, după un schimb de replici cu modelul internaţional.

John Legend a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care apar fiica lui, Luna, dar şi soţia, modelul Chrissy Teigen, hrănindu-l cu biberonul pe mezinul lor, Miles. La această fotografie, Cristina Şişcanu a postat un comentariu public întrebând-o pe Chrissy dacă nu mai alăptează.

Întrebarea ei a stârnit un răspuns acid din partea lui Chrissy, care nu a rămas fără ecou. Chrissy Teigen i-a răspuns cu „John n-a alăptat niciodată”, dat fiind faptul că întrbarea Cristinei a fost lăsată pe pagina lui John Legend, la fotografia pusă de acesta.

Ulterior, fanii modelului s-au arătat scandalizaţi de faptul că vedeta din România a pus o întrebare atât de intimă, dar şi de faptul că voia să scoată în evidenţă că alăptatul este mai benefic pentru copil decât formula de lapte. Comentariile au curs după acest schimb de replici, Cristina pomenindu-se cu o ploaie de critici pentru îndrăzneala ei.

image

În cele din urmă, Cristina a mai lăsat un comentariu, aducându-le la cunoştinţă fanilor lui Chrissy că ea militează pentru alăptat şi că, graţie ei, există un proiect de lege pentru alăptatul în public. ”Citesc comentariile fanilor tăi şi sunt tristă. Văd că haterii sunt la fel peste tot în lume. Eşti singura persoană publică internaţională căreia i-am scris. Te-am plăcut. Ţi-am pus o simplă întrebare, fără nicio intenţie de a te jigni ori de a te judeca. În România, ţara mea, am făcut o campanie pentru a sprijini ideea de a alăpta în public”, scria aceasta pe Instagram, în comentarii.Recente pe Ok! Magazine

1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness