Cu ce femeie vrea să îşi împartă viaţa Cornel Ilie

10 noiembrie, 2020
1 cornel jpg jpeg

Există viaţă şi după divorţ! Cornel Ilie demonstrează asta. Divorţat de curând, artistul a explicat în matinalul „Cu capu-n zori” de la TVR 1 cum defineşte afirmaţia „există dragoste după iubire”, făcută în urma separării de soţia sa Eliza.

„Dacă o căsătorie a plecat dintr-o iubire foarte sinceră, acea iubire se poate transforma într-o altfel de dragoste – care nu ţine neapărat de sentimente romantice şi este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legaţi toată viaţa – şi într-o formă de respect între doi prieteni care au nişte amintiri senzaţionale şi care în continuare pot să comunice la fel de bine, chiar dacă nu mai împart aceeaşi casă”, a afirmat Cornel Ilie, dând astfel un exemplu celor aflaţi în situaţii asemănătoare.

Artistul a fost provocat să spună ce îi place cel mai mult la o femeie. „În primul rând, să aibă încredere în ea însăşi. Dacă are încredere, asta aduce cu sine foarte multă naturaleţe, feminitate, umor şi sensibilitate. Şi puterea aceea care nu trebuie să se vadă – se simte – şi trebuie să o dozeze cumva”, a mărturisit Cornel.

În ceea ce priveşte rutina de dimineaţă a burlacului de acum, solistul trupei VUNK a mărturisit că este una simplă: „Îmi fac o cafea la ibric, ies puţin în curte, mă pun cu picioarele goale în iarbă şi mă joc cu căţelul meu, Silver, un golden de 4 ani”. Micul dejun preferat este cel britanic, despre care artistul, obişnuit cu zilele încărcate de la studio, spune că „e foarte bogat şi îţi ţine de foame pentru mult timp”.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg