"Cu ce mă ocup? Sunt participant la reality show-uri!" Cătălin Moroşanu, Marius Crăciun, Zannidache, Vladimir Drăghia şi alţii care şi-au făcut o meserie din asta

19 aprilie, 2021
2 marius craciun jpg jpeg

Unii sunt foşti mari campioni în diferite discipline sportive. Alţii sunt artişti cu background sportiv, care s-au consacrat în muzică sau în seriale. Ce au ei în comun?

Dai peste ei la TV, oricând şi pe orice post ai deschide televizorul. Românii s-au învăţat cu ei şi cu obiceiul lor devenit tradiţie de a intra în cam toate reality show-urile mai importante pe care le fac posturile româneşti. Vorbim, pe scurt, de vedete care n-au ratat mai nimic, cu atât mai mult în aceste vremuri în care toate activităţile artistice generatoare de bani au fost anulate. De aici şi prezenţa unor cântăreţi precum Alexandra Stan sau Jador în cel mai longeviv reality show de televiziune, acel Survivor difuzat pe Kanal D. Dar ei sunt doar nişte începători pe acest drum atât de bănos al participării la reality show-uri. Să-i cunoaştem pe veterani!

Cătălin Moroşanu (Survivor 2021, Ferma vedetelor, Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Asia Express, Dansez pentru tine, Poftiţi pe la noi)

4 cata jpg jpeg

Fostul luptător de K1, acum în vârstă de 36 de ani, a părăsit recent competiţia Survivor difuzată pe Kanal D, în urma unei accidentări, după mai mult de trei luni de stat în jungla dominicană. O perioadă în care acesta a strâns destui bani din participare, fără să ajungă în fazele finale ale emisiunii, cum s-a întâmplat la Ferma Vedetelor din 2019, acolo unde a pierdut finala în favoarea lui Marius Crăciun, spre nemulţumirea telespectatorilor.

5 marius craciun la survivor romania 2 jpg jpeg

Ceea ce ne duce la Marius Crăciun, unul dintre cei mai redutabili concurenţi de la Survivor 2021, emisiune în care s-a înscris la doar doi ani după ce a câştigat Ferma. Tânărul de 25 de ani vrea să repete şi aici succesul din acel reality show, în urma căruia a devenit mai bogat cu 50.000 de euro. Aşa repede s-au terminat banii? Marius Crăciun, care a făcut judo de performanţă în trecut, a participat şi la Ninja Warrior, emisiune-concurs difuzată la Pro TV.

6 zanni si sorin bontea 1 jpg jpeg

Edmond Zannidache, tânărul cu personalitate colorată lansat în muzică de mentorul său, Alex Velea, pare că a pornit şi el pe drumul atât de bine plătit al reality show-urilor. Angajat în prezent în show-ul Survivor, cu mari şanse la marele premiu, Zanni a devenit cunoscut după ce a participat la show-ul culinar Chefi la cuţite. Cum tânărul are doar 23 de ani şi o personalitate explozivă, suntem siguri că ar putea avea o carieră lungă în emisiunile-concurs.

8 exatlon 2 png png

Vladimir Drăghia, tatăl lor…

E drept că, după ce a câştigat primul sezon al concursului Exatlon, s-a liniştit alături de familie şi a părăsit circuitul emisiunilor-concurs. Chiar dacă Vladimir a donat premiul de 100.000 de euro, fostul actor a mai câştigat şi o sumă frumuşică din taxa de participare şi de rezistenţă în concurs, despre care se zvoneşte că a atins tot suta de mii. Asta ca să nu mai vorbim de capitalul de imagine care îl ajută acum pe Drăghia să trăiască din meseria de… influencer. Până la momentul Exatlon, însă, actorul a bifat multe emisiuni-concurs, cele mai multe pe care le poate duce un om. A început cu emisiunea Burlacul, în 2012, a continuat cu Sunt celebru, scoate-mă de aici!, în 2015, şi cu Splash! Vedete la apă şi Şerifi de România în acelaşi an, apoi cu Ferma Vedetelor şi Exatlon în 2018.

Alţii zei ai reality show-urilor

Giani Kiriţă (Exatlon, Şerifi de România, Splash! Vedete la apă, Fort Boyard, Chefi la cuţite)

Ionuţ Iftimoaie (Ie, Românie, Ferma Vedetelor, Fort Boyard, Dansez pentru tine)

CRBL (Rătăciţi în Panama, Şerifi de România, Dansez pentru tine, Poftiţi pe la noi)

Rona Hartner (Şerifi de România, Te cunosc de undeva, Ferma Vedetelor, Poftiţi pe la noi)Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg